Et af de vigtigste resultater i floorballs historie, for jeg håber virkelig at tyskerne kan bygge på dette i landet. 4-2 sejr i kvarten over Letland, skabte dette. Surt for Letland der slog tjekkerne og stod foran deres internationale gennembrud.

En spiller stod om nogen bag semifinalen, nemlig den 22 årige keeper Dietz der med sine 193cm dækkede målet fabelagtigt. For skudstatistiken sagde 30-12 i lettisk favør (10-5, 11-2, 9-5). Tredie periode var et massivt pres fra lettisk side, men for ofte var det en blod ud på kanten og så en afslutning. For få gange lykkedes det at komme tæt under mål med en afslutng.

Derfor kunne Mucha i tomt mål 7 sekunder før tid afgøre den højdramatiske semifinale hvor de to brødrepar Holz og Mucha var med i alle 4 mål. Tyskerne kørte hele tredje periode mere eller mindre på to kæder.

Tillykke til Tyskland, for et resultat der kan betyde gennembrud for sporten sydpå