Ordet kedeligt vel jeg nu ikke kalde det – hver træner har den samme opgave og det er at vinde så mange kampe som overhovedet muligt til den klub man er i.

Jeg kan ikke se det store problem i og slutte eller starte en kamp sådan, jeg kan da godt se at underholdsværdien daler lidt, men sådan er det at spille i den bedste række.

Hver træner sider vel og gnider sig selv i hænderne over et nyt talent eller en ny spiller med ekstremt højt teknisk kunnen, det er bare så sjældent det sker, at man kan finde 10-12 stykker af dem på samme tid.

Derfor bliver man nød til at finde det gode i de spiller man har, og her kan der dukke en masse gode sider op, som spilleren nok ikke selv vidste han kunne.

Kan kunne snakke for mig selv, men jeg vil vinde alle kampe med samme taktik, dog er der flere forskellig muligheder i det defensive spil, eksempelvis hvordan vi styrer modstanderen og hvor vi formoder bolden kommer hen og derefter kommer hurtig ud af egen zone .

Men det er vel også en god egenskab man kunne sådan noget ??

Men det tager rigtig lang tid at kunne finde ud af flere ting i defensiv zone på kort tid, og det rigtige mix blandt spillerne er nok noget af det vigtigste for at man kan udføre det til fulde, men af fejl bliver man god, og det vigtige man husker det i min optik.

Tilbage til ordet kedeligt?? Folk må sætte sig mere ind i hvordan det er at spille på højt plan? Jeg har set Ishockey kampe og Fodbold kampe hvor det hele først er afgjort i de sidste 30 sek. Det kan i min øjne sagtens være underholden nok ikke i alle andres.