Polen viste sig at være for skarpe da de slog Danmark 7-2 i finalen om at vinde 4 nationers i Tyskland.

Danmark var slet ikke med i kampen, 1-4 var de nede efter første periode, og så var den kamp næsten lukket. 2.periode endte 0-o inden Polen vandt 3.periode med 1-3. Skudstatistiken var ret lige med  21-18 i polsk favør!

Søren Frederiksen har brugt sine spillere flittigt dernede, 2 træninger og 3 kampe, gjorde at energien nok ikke var på top i den sidste kamp. Men turen til Tyskland handlede også om at få spillet et 2-2-1 system ind, derfor blev der brugt træningstid på dette. Med fokus på at udvikle, mere end resultatet, ja så var det en god turnering.

Trods nederlaget på 2-7, kom Danmark frem til flere chancer, men Polen var det mere skarpe.

Søren Frederiksen har dog en god følelse i maven, og ser at Danmark slår Polen næste gang, hvor det handler mere om at vinde, end udvikle.

Cecilia Di Nardo blev dansk topscorer med 7 mål, dermed stod hun for 50% af de danske scoringer!