Dygtige Thomas Turpeinen har valgt at stoppe som landstræner, det kunne man i dag læse på www.floorball.dk. Samtidig er det Charles Hansen der er vikar indtil videre.

Han havde med stor succes vores U19 damer, så han kender rigtig mange af pigerne.

Charles Hansen har dog foreløbig tilkendegivet at han ikke som det er nu, kan tage fuldt over. Han har meget uddannelse, så derfor er tiden ikke til det.

Hvem der bliver ny landstræner er så spændende, jeg håber at DaFU peger på en dansk træner, både for at udvikle danske trænere mere og give dem mere international erfaring. Ingen tvivl om at der findes dygtige svenske kapaciteter, men i det lange løb tror jeg mere på det gavner dansk floorball , at have en dansk træner der er bosiddende i Danmark. Hans tid vil man kunne bruge meget mere.

Der ligger i det ovenstående ingen kritik af Thomas Turpeinen, som var bosat i Danmark, og på den måde kunne komme mere runddt og se kampe.

1 VM blev det til for Thomas Turpeinen, som førte de danske kvinder til en kvartfinale, hvor de tabte 1-5 til Tjekkiet, i en kamp hvor Danmark havde 1-2 frem til kort før anden periode. Slutteligt endte Danmark som nummer 8, og ligger på verdensranglsiten som nummer 9.

Næste dame VM ligger om 14 måneder, her skal Danmark kvalificere sig, de to puljer til den tid ser sådan her ud, tallet i parentes er placering på IFF World Ranking, de tre bedste fra hver pulje er direkte med til VM.

EUR1   EUR2
Latvia (6)* Poland (7)
Denmark (9) Russia (8)
Germany (11) Hungary (12)
Slovakia (15) Netherlands (14)
Estonia (16) Spain (20)
Italy (22) Slovenia (21)