I 2001 blev Pernille Aagaard fra Jægerspris kåret til årets spiller. Pernille Aagaard kom fra tennissporten, hvor hun havde 3 ungdoms DM på sit CV. I floorball var hun en af de meget vigtige spillere hos Jægerspris, og involveret i en del af de DM titler de hentede.

På banen, husker jeg hende som en meget bevægelig spiller som altid kæmpede for holdet og var med fremme og tilbage.

Jeg spurgte tidligere landstræner hos damerne Preben Pedersen om hvordan han huskede hende:
Pernille – Kanske Danmarks bästa genom tiderna hittills. Vass avslutare, duktig framspelare och i VM 2007 omskolad till en av turneringens bästa backar. Komplett spelare som kunde läsa spelet otroligt bra, slutade allt för tidigt.

Desværre har Pernille ikke vendt tilbage på spørgsmålene, så hendes svar må vi have til gode. Udover at blive kåret til årets spiller, var hun faktisk 4 gange på årets hold i floorball, 3 VM slutrunder med 14 kampe og 6 mål og 4 assist.