OL er overstået, og de danske bordtennisspillere gjorde en fin figur. Resultaterne kender de fleste, og forhåbentlig har succesen i London skabt grobund for at der kommer tilskuere, når DBTU er værter for EM.

Det positive ved EM er at det ligger i starten af sæsonen, og dermed kan være med til at lokke flere ind og se pingis, samt måske lokke nye medlemmer til klubberne.

2 seedninger til danskere.
Den seneste verdensrangliste er just kommet, Michael Maze holder på den europæiske rangliste en placering som nr.4, men er meget tæt på nr.5 Crisan, som kan gå forbi Maze, og snuppe hans semifinalerangering.

Mie Skov er oppe på hendes næsthøjeste placering i verden, og på den europæiske liste, giver det en seedning 17/32, qua hendes plads som nr.25.

Der er dog en del skrappe spillere som Mie Skov skal kunne slå, for at komme i nærheden af medaljer, men forhåbentlig vil EM blive springbræt til at kravle højere op af ranglisten.

Grobund for succes?
Da Danmark i 2005 vandt EM hold på hjemmebanen, fik det en pæn fremgang af spillere til de danske klubber, som dog var vær sæsonen efter.

Det bliver interessant at se hvad dette EM medfører.