Det er trænerne for de hold der måtte forlade slutspillet i kvartfinalerne. Jeg spurgte dem alle hvordan de ser Deres besejeres videre færd i slutspillet, samt hvorfor det ikke er deres hold der er i semifinalen.

Jens Hagbarth, Team Århus
1 : Jamen Rødovre er absolut en god kandidat til finalen igen i år, men jeg tror at Bulldogs bliver en svær modstander for lige netop Rødovre, nøglepunktet for lige netop Rødovre bliver, om de kan vinde de to første kampe? Og om de får hul på Anders Kjær og bulldogs forsvar. Kan Kjær holde deres backer fra at score en masse mål fra midten, ja så er Bulldogs kommet langt mod dette Rødovre hold. Personligt tror jeg at denne serie ender i 5 kampe og at Bulldogs vinder.

2: Jamen Rødovre står i denne semifinale, fordi man går ikke videre på kun at lave 2 mål i 3 kampe, Team Århus fik ikke scoret på sine chancer og straffet Rødovres fejl, hvor at Rødovre fik straffet Århus på deres fejl. Men hatten af for Mike Trolle som står rigtig godt, og en Carsten Bjerregaard som sætter boldene i mål, på trods af den gamle ikke er i verdens bedste træning:-) Men alt i alt en fortjent vinder af vores semifinaler og jeg ønsker da dem og alle de andre semifinalister alt mulig held og lykke i semifinalerne. Jeg håber blot på at du kunne få lov til at se nogle gode tætte kampe 🙂

GAME ON!!!

Ask Tonsgaard Andersen, Vanløse
1)Der er ingen tvivl om at Brønderslev er et af Danmarks bedste hold, og jeg tror bestemt også vi ser dem i en finale.

2)Brønderslev har en bred trup med et højt niveau – og vi blev i den grad sat på prøve i de 3 kampe! I forhold til den første kamp var vi væsentligt bedre med i både 2. og 3. kamp og var også foran i begge. Men den sidste del af kampen, specielt 3 periode har vi svært ved at følge med, og der viser sig en tydelig forskel på vores to hold.

Jesper Schow, Hafnia
) Hvordan ser du Jeres besejeres videre gang i slutspillet Jeg må indrømme, at jeg tror de får det svært, meget svært. Motivationsmæssigt har de fået en klinge ekstra at spille på og de kommer med garanti til at spille sig fuldt ud. Kompetencemæssigt tror jeg dog ikke det er nok. Vi havde selv i de største dele af alle kampe godt styr på AAB og jeg vil tro Brønderslev besidder et højere top- og bundniveau end os, og dermed vil de ikke snuble på målstregen. Jeg kunne godt forestille mig tættere kampe end set i grundspillet. Men det er ikke nok til at overraske i det lange løb. Mit bud 3-0 til Brønderslev i kampe med færre mål.

2) Hvorfor blev det dem der gik videre og ikke Jer? Ja, godt spørgsmål. Fysikken er en del af svaret og så de taktiske elementer i den afgørende fase. Ikke kun brættaktikken, men evnen hos selv deres dårligste spiller til at gøre det rigtige når det kræves. Vores manglende fysik gjorde måske også at vi ikke kunne snørre sækken i de 3 forsøg vi havde hvor vi havde spillet AAB ned. Uden at komme til at pive som en prærieulv, var det desværre også afgørende med det manglende dommerniveau i den afgørende kamp. Aldrig før har jeg fået så mange tilkendegivelser fra forskellige folk i floorball dk, som var rystede over de kendelser og mangel på samme, som fik vital betydning for kampen. Vi har ikke følt det strengt nødvendigt, at udpensle episoderne, men fokus har været rettet på vores manglende scoringer i overtal – det er ting vi selv havde indflydelse på. Jeg er også ærgerlig på dommernes vegne, for de vil virkelig gerne, men var så bange for at afgøre kampen med forkerte kendelser, at de endte med at få en finger med i spillet alligevel. AAB havde stort held med at køre over stregen når det blev rigtigt farligt for dem, og det krydret med minimale udvisninger og stærkt boxplay blev en gedigen fordel i en kamp af stor betydning. Jeg er ærgerlig over følelsen af exit, men kan vel diplomatisk afslutte med, at begge hold kunne være havnet i semi.. Hafnia-Brønderslev tror jeg havde været guf for floorballelskere, håber det nu bliver tilfældet med AAB-Brønderslev…

Held og Lykke til alle hold..

Thomas Brodersen
1) Bulldogs får det svært mod Rødovre, men jeg tror faktisk, at Bulldogs qua sit spilkoncept er det hold, der har bedst chance for at slå Rødovre i en serie bedst af fem. Vi fik selv ørene i maskinen mod Bulldogs’ meget systematiserede spil, og Rødovres elegante spillere kommer op mod større fysisk modstand sat i bedre system end de er vant til. Jeg holder dog på og med Rødovre. Det er det hold i Danmark, der spiller den flotteste og mest kreative floorball.

2) De var bedre end os. Det er det korte svar, når man taber tre ud af tre kampe. Vi toppede for tidligt i denne sæson. Ikke bevidst, men pga. ferie, skader og ydre omstændigheder var vi på max lige da februar startede. Den top vi havde der, var jeg gerne gået ind i slutspillet med. Da vi tabte i Hvidovre og dermed smed 2. pladsen var det som om lidt af gassen gik af ballonen. Spillerne hævede sig i de to første kvartfinaler, og derfor var optimismen også stor før den tredje på hjemmebane. Måske for stor. Bulldogs spillede fejlfrit, men vi gjorde det også let for dem ved at være helt væk i den kamp. Uden tvivl den værste dag i min trænerkarriere til dato. Hvis vi skal slå et hold som Bulldogs, skal vi hæve vores niveau på alle fronter. Vi er kommet langt på kort tid, men den vinder- og slutspilskultur der er i klubber som Rødovre og Bulldogs, har vi bare ikke. Det tager tid at løfte sig derop. Næste sæson gør vi forsøget igen, og det naturlige mål for os nu må være en semifinale. Det bliver rigtig svært at nå det, men når den har heddet kvartfinaler to år i streg og fremgang er det det mål, der bringer os et skridt fremad.