Dette har været temaet inde hos Sport 45, hvor der er kommet med flere konstruktive forslag. For ingen er i tvivl om der skal en landsdækkende liga til, men hvornår og i hvilken form er det som er interessant.

Turneringsudvalget har just i samme moment udsendt deres materiale omkring hvordan de ser en udvikling, og det som glæder mig meget, er at de har udsendt materialet i GOD tid, og med en række spørgsmål til klubberne, hvor de kan give deres inputs og tanker, således det er muligt at danne bedst mulige beslutning. Stor ros til et kompetent TU for at tage ansvar og hånd om dette meget interessante punkt.

Jeg har tidligere skrevet om en dette i indlægget kan floorball bruge turneringen som løftestang?

Dette for at se på om for at løfte floorballs udvikling på landsplan er muligt at gøre dette. Ikke alle er enige om dette, og det er egentlig heller ikke det som er interessant, men det er spørgsmålet om det er en metode og den vej man vil gå. Så kan man altid lave om på indholdet.

Tilskuere
Et af de forhold der ofte dukker op er at en landsdækkende liga vil være et bedre produkt, vi vil få bedre spil og en bedre ramme/kulisse.

Men hvem er den typiske tilskuer til en kamp, det er nogen der har en relation til de to klubber der spiller eller som selv er floorballspillere.

Det er meget få der kommer fra ’gaden’ og ind.

Derfor, jo bedre ramme der skal skabes, jo flere medlemmer kræver det faktisk du har som klub.

Derfor vil mindre klubber rent medlemsmæssigt have deres udfordringer med at skabe den gode ramme. Dette er der selvfølgelig også nuancer på.

Men jeg glæder mig til at følge det videre forløb, du kan læse materialet fra TU her.

Damerne
Ligeså, glæder jeg mig da til at høre en diskussion om hvad der skal til for at damernes liga skal være landsdækkende.