Der er ikke længe til at de danske herrer skal i ilden, når de nede i Tyskland skal spille kval om at komme med til VM. Modstanderne er er Norge, Tyskland, Spanien, Frankrig og Belgien. De to bedste hold er direkte med til VM, mens  nr.3 kan håbe at komme med som bedste 3′ er fra de tre kval puljer.

Tyskerne har just publiceret deres trup, og den er interessant.

For ikke færre end 9 spillere der spiller i Schweiz er med, sammen med de to Holz brødre der som bekendt spiller i Sverige. Så just Tyskland som Danmark kan forvente at skulle kæmpe bravt med, stiller stærkt op, så det bliver rigtig spændende at møde vores naboer sydpå.

Du kan læse mere hos IFF her.

På verdensranglisten ser det sådan her ud:
6. Norge
10. Tyskland
12. DANMARK
22. Spanien
23. Frankrig
28. Belgien

Det er mange kampe der skal spilles på kort tid, men nøglekampen for Danmark ligger allerede på anden dagen mod tyskerne