Money makes the world go around, sådan synger Liza Minelli i Cabaret, og med internettet og de sociale mediers indmarch, så er begrebet CROWDFOUNDING begyndt sin gang.

Du kender det når de store organisationer laver projekter eller decideret støtteindsamlinger, og begrebet er da også nået til kunstens og sportens verden.

I dette eksempel er det en ung ambitiøs bordtennisspiller Tobias Rasmussen, som står i den svære kunst at fortsætte sin udvikling og samtidig få pengene til at række.

Skal han få sig en bedre kontrakt, så skal han højere op på verdensranglisten. Ligeså løfter han sit niveau, netop ved at møde spillere internationalt.

Når de økonomisk midler så bare ikke er store, så er det at CROWDFUNDING kan komme på sin plads.

For ingen tvivl om at en del gerne vil hjælpe en, specielt når det er så specifikt som i dette tilfælde, hvor han søger om 15.000, så han kan spille 3 internationale turneringer.

Der er ikke så mange i sportens verden, der direkte har gjort som Tobias Rasmussen, og det er interessant at følge ham, og skulle du have lyst at give ham en skilling, så kan du gøre det på dette link, og vil du hjælpe ham, jamen så er det at dele dette indlæg eller Tobias indlæg på de sociale medier

blog crowdfunding

Advertisement