Prøv lige at tænk over de ord.

Et minde for livet

Jeg fik den anden dag spørgsmålet om, skal man lave statistik på ens børne og ungdomshold, og hvad kan man lave statistik på?

Vi vil gerne måle og veje og definere succes, og her er mål en enkel måde at måle på.

Men jeg fik fortalt denne historie af en der var ude og holde et oplæg om kommunikation. Han var kommet til et sted i det vestjyske, hvor han skulle holde et oplæg for pædagoger, ledere, forældrebestyrelse med mere.

Han kommer og alle trisser lidt rundt og drikker kaffe og småsludre, den gode mand gør sig klar.

Hvad nu
Så kommer ham der har inviteret ham over til ham og siger, du skal lige komme med her, og oplægsholder bliver smidt ind i et meget mørkt og ildelugtende redskabrum til hallen, hvor arrangement holdes.

Han når at tænke, hvad sker der her…

På den anden side af den lukkede dør begynder et begejstringbrøl nu at lyde, velkommen til……

Og døren bliver smækket op, og alle står og hujer og hepper og byder velkomment.

Foredraget er en kæmpesucces, manden er fyldt op med positiv energi efter den modtagelse.

Bagefter
Da de er færdige, bliver han placeret på et bord, hvor han stående kan se alle tilhørene komme hen, og igen huje af ham og sige tak.

Det gjorde selvsagt et meget stort indtryk på oplægsholder, og da han skal afsted kommer ham der har booket ham hen og siger, tak for i dag, er du tilfreds?

Ja det var oplægsholder,

du skal vide en ting, at i vores institution vil vi gerne give dem, vi har med at gøre,

ET MINDE FOR LIVET

Det håber jeg vi har gjort for dig.

Gøre en forskel
Se nu er jeg tilbage til det jeg startede indlægget omkring, i stedet for at måle dem du har med at gøre på hvor mange mål de lever.

Nej, så skal du som træner, give dem det minde for livet, og kan du som træner lykkedes med  at give dem du har med at gøre, et minde for livet.

Så er du lykkedes som menneske og dem du har haft med at gøre, de vil rykke som mennesker, og mon ikke de så scorer flere mål… blogs thanks

Vidste du at min blog er nomineret til årets sportsblog, det sammen med andre blogs. Hvis du vil gøre mig og de andre en tjeneste, så gå ind på dette link, og stem på den side du syntes skal have din stemme, som årets sportsblog 2015