Hvad med mig? Spurgte ‘Sylle’ mig, hvornår jeg svare på dine spørgsmål.
Tja, du var ikke født tilbage i 1989 da det hele startede, så har jo gået efter lidt ældre…Men når man nu spørger, så skal man have lov!

Trods sin unge alder, så har Sylle med stor ildhu opnået ikke så lidt som spiller og ikke mindst som træner.

Med sit store hjerte for andre, så er han meget afholdt.

Således var han også med i 2007, da Frederikshavn var stedet dame VM blev afholdt, og Sylle ihærdigt hjalp til alle vegne.

Under VM, lavede vi en hammerslagsquiz, og med stor ildhu gik Sylle op i den, og var ganske skrap, men måtte se sig slået af det andet hold, som så havde spottet priserne da quizen lå i kopimaskinen

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
I starten spillede vi en del hockey i den SFO jeg gik i, her spillede jeg f.eks med Lasse “SKOVHUGGEREN” Haagensen, og vi spillede tit imod de andre SFO’er, da jeg blev ældre startede jeg i klub i Ungdomsgaarden Hånbæk i Frederikshavn, hvor de havde en lille hal som blev spillet i, hverdag! og i mange timer.. på et tidspunkt spørger mig fætter om jeg ikke vil med op og spille i Abildgaardhallen, også startede min tid i Bulldogs!..

 

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
I starten spillede jeg Micro i LigaNORD, og her spillede jeg på hold med Niklas Juul, Jeppe Skaarup og Vinoth Sivapalan.. Efter lidt tid kom jeg til at spille på Junior holdet sammen med Jan Berggren, Rasmus Adamsen, Dannie Pedersen, Helle Grønbech.. på Micro holdet tabte vi 38-0 og 39-1 (Tror jeg nok) til Outlaws.. Så det var nogle kæmpe nederlag..

 

3) Har du en speciel kamp du husker?
uhh.. Der er mange kampe som burde nævnes her.. Men jeg tillader mig at nævne en som træner og en som spiller..

som spiller har den størreste kamp været en u19 finale i Idrætshallen, hvor hele hallen er fyldt og der var godt tryk på.. -desværre taber vi kampen i overtid, men hold nu kæft en kamp!.. Som træner må det være i 2011/12 hvor jeg er træner for Bulldogs damer, og vi vinder finalen efter et år hvor ingenting gik vores vej.. vi tabte store profiler til FC outlaws(Sørig, Vester, Bruun), og vandt finalen pga. sammenhold, hjerte og vilje! Jeg ser stadig highlights på kanalsport.dk ..

vi retter lige i den det er satme svært!!

Den største kamp som spiller er hel klart at vinde B-VM i 2007 sammen med et pisse godt u19 landshold som spillede for hinanden og ikke for navnet bag på ryggen!.. at spille i en kæde som hed Nisbeth, Hansen, Juul, Nielsen, Danielsen ville være en drøm den dag idag!

 

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
)Jeg har rigtig mange GODE floorball oplevelser, men Landsstævnet samt turene til små cups i Sverige er helt klart dem jeg tænker på når der banker knap så gode oplevelser på.. -skal jeg nævne en floorballoplevelse må det blive Dame VM 2007, fedt at dette event kom til min hjemby og hvilken oplevelse! -her skal man ikke tælle sine frivillige timer, men det var det hele værd!!!

 

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
3 spillere må blive til 3 personer.. 1. Jesper Thomsen, underviste mig på Nordjyllandssports college i mange år, og jeg har lært rigtig meget af Thomsen, mange tak for det! 2. Søren Frederiksen, Trænede mig da jeg spillede 1 år i Outlaws, han lærte mig om at være en leder samt en del om smartness.. -Det der er tilfælles for disse to er at jeg har slået begge to i en dame finale (2011/12 Bulldogs – Outlaws / 2013/14 Outlaws – AaB) 3. person må blive Christian Jespersen! Han har lært mig at et godt omklædningsrum giver guld!!

 

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Thorkild Christoffersen, hadet af mange, elsket af få!.. Den mand er om nogle grunden til at vi i Frederikshavn har været med så langt fremme i så mange år.. -tør ikke tænke på hvor mange timer han har lagt i floorballen, han skulle være lærer at give sit ansvar fra sig.. -her må vi heller ikke glemme Gøgsig, Margun, Helge, Brodersen, Ørhøj, Lars-Erik, Stærk, Hedorf, Danielsen,

 

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Kan skrive så mange at folk til sidst ville lukke ned.. men de bedste og sjoveste er klart fra mine ungdoms år samt alle turene til Sverige!..

 

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
at man ikke værdsætter sine frivillige kræfter.. Det er de frivillige som skal drive klubben og hvis de ikke føler sig værdsat, er der andre sportsgrene hvor de er bedre til dette!

 

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
man kunne håbe på 20.000..

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
min rolle var spiller og træner.. jeg har vundet u15, u17, u19 guld som både spiller og træner samt 2 Dame Guld og deltaget ved 2 Europa cupper.. -nu træner jeg bare de danske talenter i DaFU’s talent projekt.. og ellers sørger jeg for at forhandlerne har alle de SALMING stave de kan sælge, samt opdatere vores facebook side.. www.facebook.dk/SALMINGDANMARK

 

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
jeg syntes de ser gode ud, håber at klubberne virkelig for kigget på den nye skole reform, så vi kan få vist vores dejlige sportsgren noget mere frem..

 

12) Ordet er frit?
Tak til alle dem som har været med til at gøre floorballen til det den har været for mig! håber at vi sammen kan løfte denne sport! og husk nu at værdsætte de frivillige!! det er dem som skal lave det store arbejde!

 

floorball sylle