Helt nyt er det ikke, men Benløse er begyndt at livestreame deres kampe. Første gang var da de i kvarten mødte Sunds, her var anden kamp at følge på nettet.

Selve nyheden fra klubben lyder sådan her:
Benløse floorball club har i samarbejde med KJ-Electric og TechHouse.dk indgået et samarbejde der gør at vi fremover kan vise live streame af vores kampe. Det skydes i gang denne weekend med de 3 kampe lørdag og 2. semifinale søndag så har i familie eller venner der desværre ikke kan komme i hallen kan de følge kampene på Youtube. Tak til Klaus Jørgensen fra Kj-electric og Thomas Bøge fra TechHouse.dk for at dette kan komme i stand. 
http://www.youtube.com/user/bfcfloorball

Sport45, har også været ude og streame et par kampe, er der andre klubber der gør ligeså, så er jeg da nysgerrig på dette.

Sunds, er så vidt jeg ved den første klub der begyndte på dette