Det er i mine øjne stadig den bedste website vi har haft herhjemme med floorballnyheder. Floorballnews som faktisk blev ved i 6 år, og som trofast og stabilt sendte nyheder ud om stort og småt!

Blandt andet var de afsted til flere VM hvor de dækkede ret intenst, og det var fantastisk, for det var i en periode, hvor der ikke var så mange nyheder, som idag

Rekorden er 2170 hits på en dag, denne side har været tæt på med 77 mindre, men da floorballnews var på, havde alle ikke samme adgang, som der er i dag, så det høje tale er resultat af stærkt arbejde.

Jeg spurgte den ene af de tre der startede siden op, hvad historien var, så her kommer ordene fra Thomas Brodersen

1) Du startede Floorballnews op i sin tid sammen med 2 andre, hvad gjorde I startede det op?
Det er rigtigt. Jesper Vangkilde og jeg havde begge en journalistspire i maven, og min bror Simon kunne finde ud af at programmere. Jesper og jeg havde lavet klubblade i Benløse og havde det rent ud sagt pissesjovt med at skrive.

2) Hvad var ambitionen egentlig dengang, havde i nogle mål?
Ikke rigtigt. Vi tjente ikke nogen penge på arbejdet, så det var bare en hobby. Vi ville gerne lave kvalitet og var nogle floorball-nørder. Til sidst blev der for mange rugbrødsdage, hvor det blev en pligt, og så valgte vi at stoppe.

3) Floorballnews er stadig det medie der holdte i længst tid og med bedst kvalitet, hvad gjorde I blev en succes?
Floorball-folket kan bedre svare på, hvorfor de regelmæssigt klikkede sig ind på Floorballnews. Men vi kunne skrive, vi fulgte med i stort og småt og vi holdt et højt flow i antallet af nyheder.

4) Du nåede at dække en del VM i floorball, kan du huske hvilke du har været af sted til?
Det første VM Jesper og jeg var af sted til var i Finland. Vi var ikke akkrediteret til mediezonen. Turen kom i stand ved, at min papfar havde nogle bonuspoint hos SAS, og så fløj vi til Helsinki. Vi boede på samme vandrerhjem som Danmark og Tjekkiet. Ret ydmyge kår. Og vi fik nogle billetter til Hartwall Arena af den danske delegation. Og aftenen cyklede vi på bycykler til Helsinki centrum, købte 30 min. på en netcafe og skrev som gale. De ville ikke lukke os ind i mediebyen, selv om vi viste dem, hvad vi lavede. Vi var også til slutrunder i Schweiz og Sverige, men jeg kan ikke lige sætte årstal på. Mange gode oplevelser.

5) Hvilket VM gjorde størst indtryk på dig?
Det var klart det første i Helsinki som beskrevet herover. Danmark var i kvartfinalen og tæt på at overraske mod Tjekkiet. Og Sverige slog Finland i en vanvittig finale med navnkundige Martin Olofsson i hovedrollen. Hartwall Arena er et fantastisk sted.

6) Var der en historie i Floorballnews, som blev ret stor uden I havde troet det?
Det kan jeg faktisk ikke huske. Vi havde mange historier, som der var mange hits på. I sidens levetid blev det til over 3.000 artikler og historier om dansk og international floorball. Rekorden for antallet af unikke besøg på et døgn blev sat mandag d. 20. marts 2006, hvor siden blev åbnet 2.170 gange.

7) I stoppede jo til slut, savner du ikke at skrive?
Nej – bestemt ikke. Jeg skriver en masse i regi af Benløse og arbejder desuden i en kommunikationsafdeling til dagligt. Og Jesper er journalist på Politikens Christiansborg-redaktion. Er ret sikker på, at han heller ikke savner det.

8) Ordet er frit? Klik ind på http://www.floorballnews.dk– alt materiale er stadig tilgængeligt og ligger som et lille stykke historie i dansk floorball.