#Floorball, kvartfinaler slutspil herrer

Der var tænding på i kampene i kvartfinalerne

AaB-Rødovre 4-6
Rødovre fik god modstand af hjemmeholdet, der viste god moral og arbejdsindsats mod de forsvarende mestre, der dog manglede flere profiler hjemme i København, således måtte træner Esben Staun stå på mål, men man har vel ikke spillet landshold som keeper for ingenting.
AaB nåede slutspil, og med et ungt hold har de gjort det godt.
Rødovre til semi med 3-0

Sunds-Benløse 1-5
Kampen var lige i ret lang tid. Benløse havde dog en 1-0 føring. Sunds bed godt fra sig og trods en sikker sejr, så havde Sunds i perioder af kampen, gæsterne presset.
Benløse til semi med 3-0

Frederikshavn-Vendsyssel 3-4
Det blev rigtig tæt i Arena Nord i badmintonhallen, hvor Frederikshavns unge keeper gjorde en god figur, men dog måtte se Hot Shots komme på 0-2, inden hjemmeholdet i en tæt kamp fik udlignet til 2-2 kort inden 2.periode sluttede.
Frederikshavn kom aldrig foran men chancerne var der, men 3-3 blev til 3-4 ved topscorer Andreas Glad.
Vendsyssel fører 2-1 inden kampen imorgen

Team Århus-Copenhagen 7-3
Nøglen var for hjemmeholdet at skulle stække den københavnske offensiv. Det så ikke sådan ud i starten, for med chancen for at spille sig i en historisk semifinale, var Copenhagen tændte og kom foran…Men Team Århus der kunne spille deres sidste kamp i ligaen med et nederlag, fik vendt kampen, og 3-2 målet ved Brian Nielsen var vendepunktet et par min i 2.periode. Inden en intenst spillet tredie periode endte med Team Århus sejr
Copenhagen fører 2-1 inden kampen imorgen

Reklamer

One thought on “#Floorball, kvartfinaler slutspil herrer

  1. Mener da ikke at Copenhagen var foran i starten af kampen. Tværtimod var vist Wulle som scorede til 1-0 til TÅF. Derimod var Copenhagen vist foran 1-2 inden Wulle atter lynede og udlignede til 2-2… Sådan så det ihvertilfælde ud på min liveopdatering!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s