500.000 hits

Så mange hits har siden dog ikke nået, men det er en milepæl der kommer på et tidspunkt, og når det sker, så vil jeg overveje hvad der skal ske.

Skal siden helt slutte
Skal siden bidrage mindre
Skal der laves en ny side om floorball

Jeg ved det ikke selv, men du er velkommen til at give input om dette

Reklamer

2 thoughts on “500.000 hits

  1. Synes afgjort du skal fortsætte Steen. Måske opdatere layoutet på din blog og fjerne de der “Google ads” Bloggen ser lidt rodet ud i forhold til den kvalitet den indeholder.

    Mvh Sonne – Rungsted-Hørsholm Floorball klub

  2. Jeg synes også, at din blog har stor værdi for dansk floorball – også selvom jeg fra tid til anden er uenig med dig i nogle af dine analyser 🙂

    Hvis jeg skulle komme med et forbedringsforslag ville det være at skære ned på dine “teaser-nyheder” og andre små korte indlæg på 2-3 linier. De passer ikke rigtigt ind i formatet i mine øjne, og det er lidt forvirrende, at du nogle gange poster lange dydbegående analyser og andre gange poster en 2-liniers nyhed om at du i næste uge vil skrive et indlæg. Hører den slags posts ikke snarere til på f.eks. Twitter? 🙂

    Derudover (lidt apropos) synes jeg heller ikke, at indlæg om, hvor mange hits du får, eller de mest læste nyheder, er så interessante. Der er jo i forvejen en blok, som viser en oversigt over de mest læste indlæg? Og en tæller, der viser antal hits?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s