Han er en solid skanse, og har spillet mange kampe på højeste niveau både med landshold og i DM finaler. Så tak til Anders Kjær for at bidrage

1)      Hvorfor blev du keeper?
Jeg begyndte som Floorball målmand ved et rent tilfælde. Jeg havde en kammerater der Hedder Anders Ø der spillede i Brønderslev Hot Shot og han skulle ned og træne en dag hvor jeg tog med for at se hans hold træne ,dog ikke for at spille, men tog bare med fordi jeg skulle med ham hjem bagefter. De stod så tilfældigvis og manglede en målmand og deres træner spurgte om det ikke var noget for mig? Jeg tænkte jeg da godt lige kunne hjælpe dem den her ene gang. Det gik åbenbart så godt at træneren sagde at jeg skulle spille Floorball, meen vidste godt det ikke var realistisk da jeg i forvejen spillede fodbold, håndbold, golf og badminton så sagde bare jeg ikke måtte gå til mere sport for mine forældre. Men det var deres træner ligeglad med så måtte hun jo ringe til min far og fortælle ham det var Floorball der skulle satses på og sådan blev det så

2)      Hvor gammel var du, da du blev keeper?
Jeg var 13 eller 14 da jeg begyndte at stå i mål

3)      Hvilken form for træning fik du i ungdom (hvis du stod som ung)?
Nu har målmænd altid været et efterspurgt folkefærd så jeg trænede nærmest med samtlige hold i Brønderslev. Junior holdet, 2. Holdet dameholdet og efter 1 måned også med Eliten

4)      Hvilke to ting lærte dig mest om det at være keeper?
Det der har lært mig allermest er helt klart at spille en masse tætte og afgørende kampe. Ellers har jeg lært en masse af de forskellige målmands kollegaer jeg har haft og har både på klub og landshold

5)      Hvilke form for træning får du / fik du som senior?
 Jeg har altid eksperimentere meget med træning især da jeg var yngre og så finder man nogle ting som er sjove samtidig med det gir rigtig god træning..

6)      Hvad har gjort at du er blevet god som keeper?
Jeg har trænet mange timer og forsøgt at finde min måde at stå i mål på og vigtigst af alt arbejdet rigtig meget på det mentale.

7)      Hvem har betydet mest for din udvikling
Det er svært at udpege en bestemt person der har betydet mest for mig har arbejdet med rigtig mange forskellige spillere og trænere. Og de har vel mange af dem sat et aftryk men min sæson i Sverige er nok den der har udviklet mig mest ikke pga. Folkene deroppe men der lærte jeg ihvertfald hvad det krævede fysik og metalt At begå sig

8)      Hvilke keepere så du op til og fik inspiration fra
Jeg var så heldig at spille min første sæson på Eliten som 3. Målmand bag Morten Andersen og Martin Larsen Fast. Og dem så jeg meget op til

9)      Ordet er frit
 Kære klubber brug noget tid og nogle penge på jeres unge målmænd giv dem noget personlig træning gør det specielt at være målmand i jeres klub! Det betaler sig mere end i regner med Forwards sælger Billetter-Målmænd vinder Floorball kampe

Advertisement