Så fik alle klubberne valgt og det ser således ud

Rødovre-AaB (14-5 og 11-1)
Benløse-Sunds  (6-2 og 10-4)
Vendsyssel-Frederikshavn (5-6 og 8-4)
Copenhagen-Team Århus (5-2 og 6-7sv)

I parentes klubberns indbyrdes opgør.

Rødovre valgte lidt overraskende AaB, men set på de to resultater, så ligner det en 3-0 sejr

Benløse, fik så chancen for at snuppe Sunds, som kom med som nummer 8. Men Benløse har vundet begge kampe ret enkelt, men spændende for de unge spillere for begge klubber med mere slutspilserfaring.
Benløse vinder 3-0.

Vendsyssel valgte så lidt overraskende Frederikshavn, to tætte kampe, omend den seneste sejr på 8-4 kom for kort tid siden. Et lokaltopgør hvor Frederikshavn skal til at finde formlen på succes på banen, det har været meget svingende i denne sæson. Men når de er på top, så er de giftige.
Vendsyssel vinder 3-1

Copenhagen fik så Team Århus, det er et meget åbent opgør som kan gå begge veje. Team Århus har vist sig gode når det gælder, de har fået gang i målene, og her i deres sidste sæson, vil de vel slutte med maner.

Omvendt så har Copenhagen vist højt niveau i perioder, men har manglet at kunne spille på højt niveau i en hel kamp. Til gengæld har de Jesper Schow der alene kan afgøre kampe, samt at Claus Nisbeth er tilbage fra England.
Det kan sagtens blive over 5 kampe.

Noget andet der kan blive interessant er just bredden i trupperne, det er nu det gælder, men hvor længe kan klubberne køre på to kæder. Her kan just bredden blive meget afgørende, og her stikker Rødovre ud med 3 kæder af høj kvalitet.

Omvendt, bliver det også interessant at se i dette slutspil, hvor kyniske de enkelte trænere bliver. Er man foran med god tid igen, vil vi så se hold blot køre den hjem, eller sætte flere spillere i gang, og køre den sikkert hjem

Skal der spilles 3-5 kampe i en kvart, og måske 3-5 kampe i en semi og igen kan en finale gå over 3-5 kampe, det betyder 9-15 kampe på kort tid. Så kan det være vigtigt, at have friske ben til finaleserien, så der kan spilles med fuld styrke.