Sejr til hjemmeholdet

Jesper schow, Copenhagen
En virkelig vigtig kamp, hvor vi egentlig starter godt, men ikke er skarpe nok på vores chancer. Defensivt skulle der justeres lidt efter 0-3, men vi spiller os op og leverer en stærk præstation. Vores niveau svinger fortsat for meget over perioderne, men når vi rammer toppen af kurvene er vi uhyggeligt skarpe!

Allan jensen, Vendsyssel
Sidste kamp inden playoff imod et jagende Copenhagen hold i forhold til 4
pladsen, var en vanskelig opgave. Det blev det vi styrede de første 20 min og førte 3-0. 2 og 3 periode var fuldt fortjent Copenhagens de vidste den vilje og gejst der skulle til for at vinde. Kampen ender 9-6 til Copenhagen efter 2 mål i tomt nål til sidste hvor vi trak keeperen.

Ydermere manglede vi bredde Idag pga. Nogle afbud og Copenhagen blev belønnet for større bredde Idag. Tillykke med 4 pladsen til Copenhagen fuld fortjent.

Ydermere var der comeback til Morten Andersen i målet, da vi mgl. Samtlige normale keeperer Idag.

Vi ser frem til Playoff nu, det har vi ventet på.