Hjemme i sofaen var det en god kamp at se på, foran 4-2 for så at tabe 4-9. Stærkt af gæsterne, men en del interessante unge spillere var i aktion hos hjemmeholdet. Plusser i karakterbogen hos unge Emil Rom.

Christian Jespersen, Frederikshavn
Ja godkendt 1 periode derefter falder vi sammen som hold

Thomas Brodersen, Benløse

Vi fik vist noteret 100 % fravær efter første periode, men efter en samtale på inspektørens kontor i pausen kom der rødblusede på banen i de resterende 40 min. Det rakte mod et modstander, der faldt i niveau, og igen faldt lidt sammen, synes jeg. Når Blackhawks rammer 60 gode minutter, er de svære for alle hold. Måske bliver det i kvartfinalerne, hvor grundspilssucces ikke kan bruges til meget.

Lidt bekymrende at se bundniveauet på vores egen defensiv i første periode, men rart at lukke 2. pladsen med en runde igen. Den giver trods alt hjemmebanefordel i en evt. semi, men nu kommer der først fuldt fokus på kvarten.