Kr. 20360,- koster hvert point

Dette så sagt med en del forbehold, for målemetoden er at tage det samlede antal point der bliver spillet om, holdt op mod klubbernes samlede omsætning.

Nu mangler tallene fra AaB, så de er sat til at have gennemsnittet af de øvrige klubber. Ligeså, siger en klubs omsætning ikke noget om, hvor meget af denne, der bliver brugt på førsteholdet!

Forbehold.
En klub med stor omsætning, kan sagtens bruge færre midler på førsteholdet end en klub med lav omsætning, der bruger mange midler på just førsteholdet.

Ud af klubbernes regnskaber, er det svært at sige præcist, hvad det koster at have et hold i den bedste række. Ligeså er regnskaberne et år gamle, og altså fra sæsonen før det hed landsdækkende liga.

Om end jeg ikke tror der vil være den store forskel i omsætning totalt set.

Med udganspunkt i ovenstående, er der nogle klubber der præsterer bedre end forventet og andre underpræsterer. Men dog skal opmærksomhed igen henledes på ovenstående forbehold

point Point i forhold til omsætning

25

Rødovre

39

14

20

Benløse

34

14

10

Vendsyssel

34

24

1

Team Århus

19

18

-6

Copenhagen

32

26

-10

Sunds

5

15

-16

Vanløse

6

22

-21

Frederikshavn

48

27

AaB

  

Skal der knyttes kommentarer:
Rødovre:
God kerne af spillere, god kultur i klubben

Benløse:
Mange unge spillere af ’egen avl’ der kender spilkoncept

Frederikshavn:
Jeg havde dem som guldfavoritter, men det er ikke helt lykkedes for de dygtige nordjyder at få spillet til at køre optimalt i grundspillet.

Vanløse:
At få en træner ind så sent, det koster i point

 

Kan ovenstående så bruges til noget, nej ikke rigtigt, men floorball vokser og der kommer flere midler til klubberne, og det betyder en øget indtægt over de næste sæsoner. De foreninger der ikke har en solid økonomi, de er bare ikke med i ligaen.

I superligaen i fodbold, er det lavet en analyse om just økonomi og hvor meget den betyder, har fandt man frem til at 85% af en klubs resultater skyldes økonomi. Der er vi ikke endnu. Men spørgsmålet er, hvor længe en klub som Rødovre, vil kunne holde sig på toppen, med den økonomi de har. Såfremt de andre foreninger overhaler markant på det økonomiske.
Rødovre har allerede den laveste omsætning af alle klubberne i ligaen