Kampen endte i forlænget spilletid, inden den blev afgjort kort inden tiden løb ud.

Christoffer Pahle, Team Århus
Vi spiller på tre kæder gennem det meste af kampen og det gør nok at tempoet ikke kommer helt derop hvor det skulle have været. Er meget tilfreds med det spil vi viser i perioder. Selvom det ikke blev til en sejr, så kan vi tage meget positivt med. De personlige fejl skal dog skæres væk inden slutspillet

Jesper Schow, Team Århus
De første 10 minutter i hver periode var vi klar, i den resterende del gik luften ud. Men generelt en solid indsats og to fine point. Følelsen af at ha smidt 1 point hersker alligevel lige nu. Endnu en tur til Jylland med markante afbud fra Stig, istre, Parbo og Nisbeth. Slutspillet står snart for døren og med fuld trup kan det blive rigtig godt. Bundniveauet løfter sig gradvist p.t