1) Hvordan forbereder I Jer til pokalfinalen
Først og fremmest forsøger vi om vi kan få alle spillere klar for skader og sygdom. Mod Rødovre manglede vi dengse, Lars Jespersen, Dannie, uni, krister, Beier, månen og Jones. Størst tvivl er der om dengse, Lars og krister. Men ellers forbereder vi os på hvordan vi vil spille mod Århus, får trænet aftaler/taktiske ting i kæderne og vi har os stor fokus på powerplay og undertal. Mange af spillerne i truppen har en travl uge da mange af dem os skal spille final4 for U19.

2) Hvorfor er det Jer der står i finalen
vi står i finalen fordi vi har et godt hold med god bredde.

3) Hvilke 3 spillere fra modstanderne, vil du gerne rose
Morten Mølby, Wulle og Jeppe Juhl. Mølby er typen der kan på egen hånd og afgøre kampe, Wulle binder det godt sammen defensivt og offensivt og Jeppe Juhl er en målfarlig spiller. Christian Bendtsen er os en stærk back de er ved at få igang efter skader. rose

4) Hvad betyder det at spille pokalfinale for Jer
Det betyder meget for os at stå i pokalfinalen, det er ikke hver dag man får en chance for at være med i en finale hverken som spiller, træner eller klub. Så Blackhawks er utroligt stolte af og skal spille en finale og så lige på hjemmebane.

5) Ordet er frit
Jeg håber på der kommer mange mennesker til finalen og i det heletaget hele weekenden så vores u19 hold og herreliga kan få stor opbakning på hjemmebane. Tror og håber på et godt arrangement.