Træner: Martin Lytje

Sidste sæson: Nr.4 i øst

5 profiler: Camilla Danielsen, Emma Vistisen, Amalie Aggerård, Theresa Christensen, Katrine Sørensen

Størrelse: 16 senior / 23 ungdom

Kommentar:
Her er holdet der i den grad må se frem til den kommende sæson, med en flok meget unge spillere kom Hvidovre i slutspillet sidste sæson, nu er de unge piger blevet en sæson klogere og stærkere og et par stykker af dem har fået debut på damelandsholdet.
Hvidovre bliver bare bedre og bedre og de bliver den bedste dameklub på Sjælland i nogle sæsoner, måske allerede fra denne sæson!
Hvidovre har satset meget målrettet på at få bygget op med unge spillere nedefra, det er lykkedes og de kan nu få spillere hver sæson, som teknisk er bedre end de seniorspillere der oftest starter sent.
Hvidovre har vist vejen, nu skal  flere følge deres fodspor.

Tip: 1-3 øst

Reklamer