#Floorball, optakt Hvidovre damer

Træner: Martin Lytje

Sidste sæson: Nr.4 i øst

5 profiler: Camilla Danielsen, Emma Vistisen, Amalie Aggerård, Theresa Christensen, Katrine Sørensen

Størrelse: 16 senior / 23 ungdom

Kommentar:
Her er holdet der i den grad må se frem til den kommende sæson, med en flok meget unge spillere kom Hvidovre i slutspillet sidste sæson, nu er de unge piger blevet en sæson klogere og stærkere og et par stykker af dem har fået debut på damelandsholdet.
Hvidovre bliver bare bedre og bedre og de bliver den bedste dameklub på Sjælland i nogle sæsoner, måske allerede fra denne sæson!
Hvidovre har satset meget målrettet på at få bygget op med unge spillere nedefra, det er lykkedes og de kan nu få spillere hver sæson, som teknisk er bedre end de seniorspillere der oftest starter sent.
Hvidovre har vist vejen, nu skal  flere følge deres fodspor.

Tip: 1-3 øst

Reklamer

3 thoughts on “#Floorball, optakt Hvidovre damer

 1. Det er vel et af de få hold i øst, som kan stille to kæder, hvor alle har god liga-erfaring. Med den modstand der er i denne sæson, så skal de ende i top 2. Og de er vel det eneste hold, som kan slå Rødovre af første pladsen.

 2. Hvidovre er helt klart en trussel for Rødovre omkring 1 pladsen i ligaen i år, hvis de kan udnytte deres styrker. Dog tror jeg stadig Rødovre, er en tand bedre grundet den store rutine, men de er selvfølgelig en smal truppe, som kan køres træt.

  Lige til noget helt andet, Steen mangler der ikke en optakt om Hafnias damer, eller er det bare mig der ikke kan finde den? Er lidt spændt på, deres hold i år. De har fået samlet sig en ny trænerdou, som jeg tror kan skabe noget med spillerne.

  • Hejsa
   Tak for din kommentar, jo Hafnia og mangler og det samme gør Esbjerg.
   Der er skrevet et par linjer, men jeg mangler stadig at få de seneste input om hvem der er profiler. Her har begge klubber bedt om lidt mere tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s