#Floorball, landsdækkende liga…et fælles produkt og ansvar

Snart går det løs med den første sæson i den landsdækkende liga, rent sportsligt, skal det nok blive interessant.

Der hvor jeg savner en debat, er hvordan klubberne og DaFU kan lave et fælles produkt på dette.

Personligt, men også for sportens skyld, tror jeg en hjemmeside om den landsdækkende liga, vil være godt at starte med. Her er det klubbernes ansvar at ligge info ind i en fast skabelon med:

# Truppen, navne, alder, statistik, landskampe
# Trænere
# Profiler i klubben
# kontakt info

Så skal siden indeholde en statistikside med de point må osv der bliver lavet, igen skal denne info laves af klubben, som går ind og opdaterer efter hver kamp.
Stillingen skal også være der

Indslagene fra Kanalsport skal der linkes til.

Optakt til kampene i hver uge skal der ligeså være, dette skal laves af neutrale personer

Kampreferater kan der overvejes om der skal linkes til på klubbernes hjemmesider.

Efter hver kamp, skal der laves et kort videointerview med hver træner, igen er hver klub ansvarlig. Det er de samme spørgsmål der skal stilles, så der er en fast skabelon. Interview skal ske med 2 roll ups som baggrund, med de sponsorer der er med inde over DaFU, samt klubbens egne sponsorer.

På sigt, kan der overvejes om info, skal laves om til en app

Min pointe er, vi har lavet en landsdækkende liga som gerne skulle fremstå professionelt, men reelt sker der ikke rigtigt noget. Det virker ikke til at der er tænkt at ligaen er et fællesprodukt og fælles ansvar for at promovere klubben, ligaen og sporten.

Hvis vi skal løfte floorball, så skal sådanne tiltag søsættes. Det er ikke nok vi blot har lavet lidt om, i bund og grund løfter en ændring i turneringsstruktur ikke noget specielt tror jeg, det skal følges op ad….

Ja det stiller krav til klubben, men hvis du skal være med i ligaen, så er der krav til klubben, du ved hvad du går ind til som klub og hvad dine forpligtelser er. Hvis ikke du kan leve op til dette, ja så giver det ligesom sig selv hvad konsekvens skal være.

Så kan jeg altid vende tilbage til min gamle kæphest, der hedder at der er nogle forudsætninger der skal være på plads, for at være med i den landsdækkende liga…men det må komme i et andet indlæg

Reklamer

One thought on “#Floorball, landsdækkende liga…et fælles produkt og ansvar

  1. Har sagt det før og her kommer det igen: Man skal have et Elite organ under DaFU som varetager Ligaens interesser, i første omgang mændenes og siden hen damerne når der kommer flere divisioner til, Det skal ikke være 3 div klubber som bestemmer på et årsmøde hvad man skal gøre og ikke gøre i Ligaen. Det skal være klubberne som er repræsenteret i div 1 og Ligaen som skal vælge en arbejdende bestyrelse + evt en enkelt DaFU repræsentant. Så skal der arbejdes målrettet med fælles sponsorer, tv træning, klub udannelse mm så at man har noget der ligner et proff produkt. Man skal have business folk i denne bestyrelse, for her skal der ikke arbejdes med hjertet, men med hovedet.. Just my 50 cent! Tex

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s