For første gang nogensinde kom Danmark ikke med til et herre VM, noget af en bet og øv for det. Men fordums styrke er ikke hvad den har været, eller også er de andre blevet bedre!

Nu skal landstræner Kasper Sindt så mønstre et godt hold der skal se om de kan kvalificere Danmark til VM igen.

Men det er svært, Danmark er kommet i en pulje med et par badebilletter i form af Østrig, Holland og England. Her er kravet ganske enkelt store sejre!

Så kommer de to udfordringer, nemlig Tjekkiet og Tyskland. Danmark har ikke været i nærheden af tjekkerne i mange år, og Tyskland slog senest Danmark 14-3 og spillede sig UHØRT i en VM semifinale!

For udviklingen af floorball, var det super at tyskerne gjorde dette, og ligeså for udviklingen i Tyskland det samme.

Chancen findes.
Men, Danmark står ikke uden chancer mod vores sydlige naboer. Vel tabte vi stort, men så meget dårligere er Danmark ikke.

4 spillere bærer tyskerne, 2xHolz og 2xMucha.

Specielt verdensstjerne Frederik Holz er en kapacitet, og ham skal Danmark finde et svar på. Han er uhyggelig som afslutter og til at sætte andre op.
Sidste sæson blev det til 24 mål og 18 assist i 26 kampe i den bedste svenske liga, klasse.

Så nøglen er at holde ham stangen og se til han ikke bliver involveret i for meget spil.

Fordelen for det danske hold er:

–          Vi møder Tyskland i den første kamp, alle er friske
–          Tyskland er favoritter, vi kan spille mere frit
–          Vores 2.-4.kæde har samme niveau som Tysklands

Så Danmark har chancen, men hvis det så ikke rækker, skal Danmark komme med som den bedste nummer 3 på tværs af de andre europæiske kvalgrupper, og det kan let blive et lotteri, men først og fremmest held og lykke til det danske hold og trænerteamet når det går løs om 4 måneder i Holland…