Landstræneren har udtaget en meget bred trup til den første samling, og med et VM ikke så langt væk i december, skal der nok blive kamp om pladserne. 33 markspillere er udtaget, og blandt dem er der to interessante spillere.

Nemlig Pernille Aagaard fra Jægerspris, som har fundet staven frem igen, en fantastisk dygtig spiller der har deltaget ved flere VM og været årets spiller tidligere, hun kan blive en uhyggelig forstærkning. Hun har just ro, rutine og tør have bolden når der er pres på, vigtige egenskaber til et VM.

Så er der stortalentet fra Hvidovre, Emma Vistisen, 34 point i sidste sæson siger alt, hun bliver 16 år lige inden VM. Hun bliver rigtig spændende at følge et lysende talent.

Resten af truppen er et godt mix af de rutinerede og unge spillere på vej frem, og de der kommer med til VM, kan kun være godt tilfredse, der er kamp om pladserne.