Kigger man de 20 klubber der er størst i dag efter i deres medlemstal, og ser hvad der er sket over de seneste 10 år, så giver det en interessant oversigt. 2 af klubberne eksisterede slet ikke for 10 år siden, nemlige Copenhagen SFC og Stevns. Så på kort tid, kan det sagtens lade sig gøre at vokse en stor floorballklub frem.

Af de nuværende top 20 klubber, har 3(4) haft en negativ udvikling. Hafnia har mistet mange medlemmer, FFK har primært hnevendt sig mod seniorspillere, mog har tabt, og endelig kniber det åbenbart gevaldigt i smilets by, hvor Århus FK trods status af byens største klub, har tilbagegang.
Endelig er der Odense, som lukkede i denne sæson, men som over tid havde fremgang.

De klubber der har succes og fremgang, er dem der satser på ungdommen.

Store roser herfra til klubberne med fremgang.