Når jeg nu ikke selv kunne være tilstede og de DM finalerne, så har jeg spurgt løs på facebook, om der var nogen der gerne ville skrive 5 linjer om deres indtryk fra finalerne. Så er du ikke blevet spurgt, var du ikke online da jeg skød løs 🙂

Først og fremmest må jeg sige atjeg har hørt utrolig meget positivt, så en stor buket roser til DaFU administration og Copenhagen SFC for at stable dette på benene. Masser af mennesker var der ude, 1681 var tilskuerrekord tilæ en dansk floorball kamp, GODT GÅET.

Spændende finale, rigtig god reklame for dame Floorball.. En rigtig herre fight i dame Floorball.. Og man må sige de store spillere, afgør det idag.. -set over 60 min. vi har en større bredde end AaB og spiller med tre kæder fra start og det lønner sig! det er det der afgør det i min optik. Vi havde flere strenge at spille på..
Sylvester Hansen, FC Outlaws

Det var super rammer der var omkring kåringen af de danske mestre. Rødovre viste med en’ svensker der spillede som 5 mod brønderslevs 5 der på dagen spillede som 1, hvad klasse er. Desuden blev afgørelsen skabt efter dansk standard hvor kynisme og skarphed fortsat slår bevægelig boldomgang. Det var en fornøjelse at se så mange spillere i aktion under kampen og stor ros til Rødovre for deres 3 dm finale guld, det må man bare løfte på hatten for! Begge hold kan dog efter 3x 20 være stolte af den oplevelse de leverede for publikum.
Jesper Schow, Hafnia

1. Flot arrangement af Copenhagen!
Masser af liv og aktivitet. Gode rammer.
2. Syntes man skal stoppe den lange “pine” ved medaljeoverrækkelserne m.h.t. årets fund spillere o.s.v.
Det er for langtrukkent…
Gør det i pauserne evt. – Eller sørg for at alle står klar ved dommerbordet når kåringerne foregår.
Det bliver nemt noget som gøres bare fordi det skal gøres…
3. Mere festivatas/show i forbindelse med overrækkelse af pokal til vinderne.
4. SUPER indslag med special olympics
Kunne man lave et lignende indslag hvor hver klub skulle stille med en spiller i U 9 – 10 – 11 eller lignende som så skulle spille på hold med andre? Så man havde to hold der kunne spille i den ene af pauserne?
5. Kåring af årets “amatør” klub… En eller anden pris der er tilgængelig for nye klubber? (Det bliver jo tit de etablerede vi sætter focus på m.h.t. ungdomsarbejde o.s.v.) Noget som kan give de nyetablerede et lille rygstød…
Det var sådan lige hvad jeg kunne finde på:o)
Lars Bisgaard, Brønderslev

Den danska DM-finalen 2013 i Valbyhallen bjöd på stor underhållning, både på plan och vid sidan av. Att dansk floorball har tagit ett stort steg framåt de senaste åren är det inget att snacka om. Nu arbetar man även med marknadsfrågor och arrangemang på ett mer professionellt vis. Närheten mellan publik, spelare och arrangören är något speciellt i dansk flooball. Det hela blir en stor familjefest med samma känsla som finns i de amerikanska arrangemangen. Festen vid sidan av är m.a.o. lika viktig som matchen. En sak är säker; det var inte min sista DM-final. Jag kommer ta båten över och se många matcher i danska ligan de närmaste åren
Glenn Stjernkvist, FC Helsingborg

Damernes kamp var en utrolig medrivende kamp. Det er lang tid siden at jeg har set så god og spænende en damekamp. Kampen kunne være gået begge veje og absolut en finale værdig.
Jeg frygtede ellers lidt, inden kampen, at det ville blive en yderst taktisk og kedelig kamp, hvor ingen af holdene turde at åbne op. Men der var spænding fra start til slut.

Herrenes kamp:
Efter de 2. første perioder, virkede finalen som en fuser. Der var kun et hold på banen og det var rødovre. Men skal da lige love for at Brønderslev fik skabt en kamp, da de kom ud til 3. periode. Der var for alvor byttet roller og troede egentlig at de havde chancen for at vende det. Men midt i 3. periode får brønderslev en 2 minutters, som nok knækker dem for alvor.
Fantastisk 3. periode og 2 kedelige perioder..
Thomas Bouchara, AaB

Det lader til at “finale-spøgelset” gennemsyrer Brønderslev som klub. Selv om der er hentet masser af nye spillere ind, der ikke bærer rundt på dårlige minder og ikke selv tidligere har spillet DM-finaler for holdet, virker det til, at de alligevel er præget af klubbens historie.
I hvert fald virkede brønderslevspillerne tynget, og selv svenskerne med langt større meritter og kampe på cv´et, og som derfor burde kunne håndtere en DM-finale, var stort set usynlige i de første to perioder.
Rødovres spillere derimod var 100% klar fra start, og især i 1. periode var der næsten klasseforskel på holdene. De fremstod homogene med et klart spilkoncept, som ikke tillod Brønderslevs famøse offensiv at komme til fadet, samtidig med at Rødovre selv var giftige i deres offensiv – ført an af en Oscar Eklund i særklasse.
2. periode var mere jævnbyrdig, men stadig med Rødovre som det hold, der virkede mest i balance – naturligvis også med baggrund i føringen, som tillod holdet at spille efter egne forcer med en solid defensiv og giftige spilvendinger.
Først da Brønderslev i 3. periode endelig fik hul på Trolle og satte alt på et bræt, så man, hvorfor Brønderslev har været nævnt som DM-favoritter.
Det bragte dem tæt på, men alligevel langt fra. Rødovre kunne helt fortjent køre sejren i land. De var det bedste hold på dagen og fremstod generelt mere klar til en DM-finale
Som neutral tilskuer kunne man godt have tænkt sig en tættere kamp, men det er bare at tage hatten af for Rødovres indsats og konstatere, at finale-spøgelset lever i bedste velgående lidt nord for Aalborg.
Daniele Berardino, tidligere Herlev, Hafnia og Rødovre

Rødovre mestrer att lave fornuftige strategier for hvordan de vil gennemføre sine store kampe og der er grunden tilsammen med at de har nogle meget rutinerede herrer i holdet der når kampen udvikler sig som den gør styr tempoet i kampen fulstændigt. De er ved at invitere Brønderslev ind i kampen igen gennem at miste fokus, men heldigvis for Rødovre når Brønderslev aldrig at komme nok tæt på. Måske men kun måske havde de kunnet gøre det hvis dommerne der ellers dømt en ok kamp ikke havde fundet den forkerte udvisning når Eklund hopper over en af deres spiller og muligvis havde de kunnet nå det hvis deres nr 4 thormalen ikke havde gået amok på Mathiesen efter deres 6-4 mål. Spillere for spillere er måske Brønderslev bedre men der har bestemt sneget sig ind nået mentalt negativt for dem når det gælder dm finaler. Det bliver den store opgave for den nye træner hos dem at ruste dem mentalt og at kigge på hvordan de anfalder fordi de er meget åbne når de mister bold i anfalds fasen. Brønderslev er dygtige men hvis jeg må komme med tip for nye spillere er det at finde en center der er mere defensivt orienteret for at skabe balance. Rødovre ser ud til at ha fået kørt ind nye unge spillere og hvis Oscar, Erichsen, Andersen, Mike bliver ved kommet de være med i snakken næste sæson igen.
Mathias Johansson, Malmø

Jeg synes at det var mærkeligt at Brønderslev stillede sig ned og ventede på at Rødovre kom frem, og dermed gav de dem den plads, som Rødovre udnytter til fulde de to første perioder. Det blev først rigtig spændende i 3. periode. Men fedt arrangement og super god stemning i hallen!
Signe Hein Larsen, Rødovre

Hej Steen, du må desværre nøjes med et beskeden indtryk fra ‘en som måtte se finalen på Tv. Men det gjorde ikke finalekampen mellem herrerne mindre spændende. SIKKEN en kamp. Man må sige at niveau er meget højt, og hvilke talentfulde spillere klubberne efterhånden råder over, en fryd at overvære. Super gode dommer, virkede også som om de fysiske rammer var i top.
Michael Kold, Frederikshavn

Synes Rødovre virkede mest klar og var ovenpå gennem de to første perioder. De var bedst til at veksle tempoet i spillet og Oscar Eklund ejede banen. I tredje havde Brønderslev held med at få presset spillet frem og få bolden ned i ankelhøjde. Helt generelt virkede Brønderslev kyste og uden styrmand. Ingen trækker de andre med. Fortjent Rødovre vandt og beskæmmende at halvdelen af deres hold sluttede af med at række fuckfinger til Brønderslevs publikum. Uværdig afslutning på en utrolig godt gennemført taktisk og mentalt kamp fra Rødovres side
Stig Thorsteinsson, Hafnia

Et flot arrangement med fyldt på lægterne, hvor Floorball blev fejret på værdi vis.
En 1 div finale der blev spillet på et godt niveau og med en fortjent vinder.
En tæt damefinale som endte med endnu et Frederikshavnsk mesterskab.
Og en herrefinale, hvor Rødovre tog røven på alle(bestemt hot shots) og kørte en flot sejr hjem, med vilde redninger fra Trolle og en Oscar i topform.
Sidst men ikke mindst sluttede dagen med at man ens lillebror blev årets fund så ser tilbage på en super dag med nogle kampe og en stolt bror med hjem i bilen.
Casper Bøge, Benløse

synes da var nogle gode DM finaler lige fra 1. div til Ligaherrenes finale, de forgik i et højt tempo og flere gode mål. Min favorit kamp og den bedste kamp af alle tre var helt klar damefinalen, som jeg personligt synes var en af de bedste kampe jeg har set længe. Så alt i alt en super floorballdag
Carina, Kaarsberg, Herlev

Alle dommerne havde SO snørebånd på, og dommermakker og jeg har også købt til vores dommer sko
Ole Blædel, dommer Askov/Vejen