Nørrebroklubben FFK har lavet en glimrende fortælling fra DM i old boys for 3 mandsholds. For FFK, måtte se guldet glippe, og pokalen røg til klubben med det pudsige navn Heyns Raske svende.

Læser man linkets referat, kan man fundere over hvorfor det er gamle murersvende der bliver snakket om?

Klubben har slet ingen træningstider, men mødes i ny og næ til stævner og social hygge. Fundamentet på holdet ligger en 10 år tilbage, da daværende Firkanten rykkede op i den bedste liga. Siden hen har mange af spillerne flyttet fra Nørrebro, men den tidligere formand for Firkanten Allan Guldberg, startede Heyns Raske Svende op. Storsponsor var Heyns murerfirma, da en af spillerne, Carsten Heyn, sammen med sin bror har just et murerfirma.

På den måde kan gamle holdkammerater stadig mødes.

Så deraf navnet Heyns Raske Svende, selv har jeg endnu debut tilgode hos dette hold…