Der er 8 dage til, at der bliver sat rekord…for jeg tror at DM finalerne i floorball vil rykke meget tæt på de 2000 tilskuere. Den lokale klub Copenhagen har indlagt ret så mange aktiviteter i forbindelse med DM, således der er noget at blive underholdt med, mellem kampene og i periodepauserne.

Det har de de seneste arrangører af DM finalerne generelt været gode til, men må indrømme at der godt nok er spækket med tiltag. Hatten af for det!

Interessant bliver det også, om de der er med til at lave aktiviteter og underholdning, faktisk trækker folk med, så der kommer endnu flere og ser de 2 finaler.

Stemningen er jeg overbevist om vil være der. Allerede nu er der faktisk afsat lidt over 1000 billetter, det er godt gået så tidligt. Langt de fleste kommer og køber på dagen!

Damefinalen bliver et opgør mellem AaB og FC Outlaws. Førstnævnte har stadig deres første DM guld til gode, og FC Outlaws spiller afskedskamp, altså som FC Outlaws. Fra næste sæson hedder de Frederikshavn Blackhawks.

Hos herrerne er det Brønderslev der er i finalen. I starten af sæsonen var jeg inde og kommentere hos kanalsport, der fik jeg spørgsmålet, vinder Brønderslev DM guld?
Nej svarede jeg, men uddybede dog at de lå godt til, men at over 1 kamp, der kan de være til at tale med.

Den udtalelse afstedkom en del sms, som alle lød stort set, du kommer til at tage fejl.

Modstanderne bliver enten Team Århus eller Rødovre, som har spillet en fabelagtig serie i semien hvor den står 2-2.

Begge hold står godt til Brønderslev, så der kommer til at være et brag af en herrefinale ligeså.

Dertil kommer en 1.div finale mellem øst og vest, hvor Esbjerg møder Jægerspris.

Så det bliver en dag hvor sport og kultur mødes, for der vil være drengekor, kunstudstilling, popsange mm, og det er dise sideaktiviteter, der er godt set at der er med. For ved at ligge flere ting samtidigt, skaber du mere hype og tiltrækker langt flere tilskuere.