1)Hvorfor tabte I Jeres kvartfinaleserie?
Vi tabte desværre vores serie da vi var oppe imod en ”overmagt” på forskellige plan. Der er ingen tvivl om, at Brønderslev har nogen farlige herre i de forreste geled. De er utroligt farlige når de er boldbesiddende, og får mulighed for at bevæge bolden rundt om deres modstandere.

Nå det så er sagt, så er der ligeledes flere steder, hvor der er mulighed for at ”drille” dem lidt. Men desværre kræver det, at man er i stand til at spille på nogle specielle strenge, som vi desværre ikke magtede, for at udnytte dette.

Det lykkedes os desværre ikke at holde trit med dem over længere perioder, hvor 1.periode i alle tre kampe endte (2-3, 3-2, 2-3). Men med tålmodig i baggagen, fra deres side, blev vi kørt ned i 2 periode i alle tre kampe.

2) Hvordan havde I forberedt Jer på Jeres modstander ?
Det var desværre en smule svært at lave en ”fuld” forberedelse af kampene da vi ikke har haft andre muligheder, end småklip fra kanalsport krydret med enkelte statistikker. Selvfølgelig havde jeg samtaler med spiller og lign. fra vestrækken, men det var desværre ikke nok !

3) Hvordan ser du Jeres taktik blive udført i henhold til det som var Jeres oplæg inden kampene?
Vi holdt meget godt fast i vores koncepter i alle tre kampe, men Brønderslev har adskillige spillere, og ikke mindst en træner, som er i stand til, efter en periode, at rent faktisk omstille deres spil under kampen og eksekvere dette. Vi forsøgte i peioder at styre deres spil hen i zoner, hvor vi var klar på dem, men det lykkedes kun i peioder.

4) Hvordan var det at spille en slutspilskamp på hjemmebane, var der mere hype omkring den med tilskuere og andet?
Jeg ville gerne kunne sige at kulissen i vanløsehallen var helt speciel under vores kamp på hjemmebane, men det var desværre ikke tilfældet. Vores damehold var i Frederikshavn og der var desværre ikke ressourcer til at etablere et større arrangement.

5) Hvad vil du gerne rose Jeres modstander for i de kampe som I spillede mod dem?
Det var en fornøjelse at se deres angribere bevæge bolden i et tempo, som vi ikke er vant til i øst-rækken. Der er ingen tvivl om, at deres svenske spileres boldtempo og spilstil har smittet af på holdet og spilstilen.

Det hører til sjældenhederne at vi ses denne type floorball i Danmark og det var som sagt en fornøjelse. 

6) Hvilke tre spillere gjorde indtryk på dig hos deres spillere?
Den første jeg gerne vil nævne her er Oscar Thormälen, som med en sublim teknik og ikke mindst en arbejdsiver er en meget vigtig brik for dem. Han var en konstant trussel både i angrebet samt forsvaret.

I nøjagtig sammen kategori kommer Nicklas Juul, som ligeledes er en slider krydret med et godt overblik og en sjælden evne til at stå det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Sidste mand jeg gerne vil nævne her er deres kaptajn Johan Uppström. Uden ham som en sidste sikker skanse i defensiven ville det ser svært ud for Brønderslev i deres jagt på DM guld.

7) Hvem vinder DM og hvorfor
Jeg har meget svært ved at skulle pege på en favorit til DM guldet. I min verden er der tre bejlere til titlen i form af Brønderslev, Rødovre samt TÅF. De har hver deres styrker. Men hvis det lykkedes at sætte Brønderslev under fysisk pres ikke mindst på deres bakker er de ”svage”. Hvis det lykkedes at lukke ned for Oskar Eckelund fra Rødovre er de ”sårbare”. TÅF har jeg desværre ikke nok kendskab til at kunne udtale mig om andet end jeg ved at deres kollektiv er deres styrke.

Ordet er frit
Er spændt på at se, hvorledes de enkelte klubber kommer til at takle næste sæson i form af en landsdækkende liga. Jeg ved at det kommer til at kræve mere af klubberne på det organisatoriske plan, hvor jeg ved at flere af Øst klubberne vil være udfordret.

Jeg håber at det bliver en succes og ikke at klubberne stiller med ”svage” hold ude og ”stærke” hold hjemme.