Her følger anden del med Søren Frederiksen, der fortæller lidt mere om hans baggrund for floorball og hans tanker om hans nye tjans som landstræner

#7 Nu skal Danmark først til VM i 2013, hvilke tanker, hvilke tanker gør du dig om dette?
Ja nu skal vi jo først spille en kval i Riga til januar, det er klart jeg håber og tror på vi klare os gennem den, men vi starter lidt kaotisk op, med en tre nations tunering i Tyskland, hvor holdet ikke har trænet sammen inden, men netop denne tunering skal vi have fundet svar på alle de spørgsmål som vi allerede nu ligger inde med.

#8 Nu kommer den landsdækkende liga for herrerne, skal vi have det for damerne?
Jeg mener ikke der er spillere til det på nuværende tidspunkt, men det er da klart at de bedste spillere skal mødes flere gange. En ting for at gøre dette kunne jo være at lave kvart og semi finalerne over fem kampe. Og måske også sige finalen over fem kampe også, den er jeg dog mere i tvivl omkring, da dette er en fest dag for dansk floorball, vi burde som i sverige holde fest efter finalerne og samle alle de glade floorball mennesker vi er i danmark.

#9 Hvordan vil vi se Danmark komme til at spille, har du gjort dig tanker om spillestilen (nu afhænger det jo også om man mødet top 4 i verden eller resten)
Jeg har helt sikkert gjort mig tanker og vi vil bygge op nede fra, så vi står stærkt i forsvaret, og jeg vil også gerne at vi har flere måder at spille vores forsvarsspil på, så vi kan ændre det hurtigt i kampene. fremad vi jeg gerne at spillerne får lidt mere rum til at finde på noget, her vil de få lidt friere tøjler.

#10 Hvilke forventninger har du til de spillere der gerne vil på landsholdet (træningsmængde, niveau)
Det er klart vi skal have spillere på landsholdet som er trænet godt, det skal være så vi fysisk kan spille op mod de bedste hold, så skal alle spillerne arbejder med at forbedre det tekniske, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.