Den fremragende side floorballcoach, har et indlæg om det at være effektiv i træning, den er absolut et værd at læse, for her er der mange gode inputs til trænere.

Jeg er fuldstændig enig i betragtningen at spille 3 mod 3 er noget af det mest udviklende, og hvis du får dygtige spillere på dit hold, så er det just de spillere der kan bryde spillet ned i dette, som er dem der har klasse.

Det finske landshold har jeg set træne en del gange, en af gangene lavede de en pudsig øvelse, de spillede 4 mod 4 på 2 mål, samt at spil bag mål ikke var tilladt. Kom bolden bag mål, så var den tabt.

Jeg spurgte deres træner, om hvad han ville med øvelsen. Det er meget enkelt, det finske spil skal være direkte, vi skal hurtigt frem over banen, og det skal ske ved at lave hurtige pasninger så vi kan få en god kvalificeret afslutning. Øvelsen kørte 1 time, det var kun 16 spillere der var i aktion, resten lavede anden form for træning.

Skal du læse det sidste indlæg fra deres side om det at være effektiv i træningen, så klik her.

Jeg har lavet dette indlæg for noget tid siden, for at vise hvordan der kan være MEGET spildtid i ens træninge.