Jeg snakkede lidt med en af trænerne der var ovre til U19 DM, det gav følgende lille snak

Hvorfor vandt Benløse U19 og hvorfor er der blot 5 hold tilmeldt U19 rækken, hvad skal der til for at få flere hold med!

Godt spørgsmål, Benløse spillede bedst i finalen, hvor outlaws ikke fik rettet deres fejl, men en tæt finale som lige så godt kunne have gået til outlaws, jeg undre mig over hvor Sunds/Herning er henne med u17 og u19 hold og så synes jeg det er skidt at Copenhagen trækker deres u19 hold efter 3 nederlag, men vi skal have noget mere ungdoms satsning i klubberne?

Skal man have et godt U19 hold, skal du vel starte med U11 spillere? eller?

Men vi må prøve at få noget mere fokus på ungdoms Floorball, evt med a og b rækker i øst og vest, ingen synes det er sjovt at tabe med 20 mål eller mere! Ja men vi skal os sikre os at ungsomstrænere er klædt på til opgaverne

Hvordan klæder vi dem på. Mesterlære eller skal de på kursus

Talent træninger, klub træninger, hvor talentudviklere kommer ud og hjælper klubberne og ellers kurser ville være godt, så de kunne gå et tæt samarbejde med den nye landstræner og talentprojektet

Gode tanker, og meget enig…så gerne regionale træninger i U13-U15 hvor alle klubber frit kunne indstille X antal spillere, men kun hvis træneren kom!