Hvorfor er det dit hold der er i finalen?:
Vi har gennem hele sæsonen vist stor stabilitet, og vores formkurve har gennem intensiv træning, været stødt opadgående. Udover det er formen helt i top, så når det i tredje periode begynder at slippe op med kræfterne for vores modstandere, så har vi kunne fortsætte kampen ud. Det har været meget afgørende.

Hvordan har sæsonen været for Jer?:
Den har været rigtig god. Vi endte som nummer et i ligaen, og tabte kun to kampe til Bulldogs. Desværre var der et pokalsemifinale nederlag til Sunds som trækker lidt ned i den samlede konklusion.

Hvordan var Jeres kvartfinale:
Kvartfinaleserien mod Vanløse var mere eller mindre som forventet. Et hold der står langt tilbage på banen, og som var et decideret kontrahold. De kæmper det bedste de har lært, og det tager vi hatten af for. Langt hen af vejen skabte de problemer for os, som vi heldigvis fik styr på. Det var mod Vanløse vi havde vores hårdeste og sværeste kamp i dette års slutspil.

Hvordan var Jeres semifinale:
Hvis vi starter med vores eget spil, så gjorde vi langt hen af vejen som aftalt. Vi viste vores store offensive kvaliteter og vi var, på nær en periode, to-tre klasser bedre end AaB. De skuffede gevaldigt, og vi havde virkelig forventet mere af dem. Vi vælger dog at sige, at det er vores egen fortjeneste at AaB intet kom til, så vi var meget tilfredse efter kamp tre var færdigspillet. Det undrer os dog, at AaB på intet tidspunkt ville frem på banen, og selv da man var bagud i kamp tre, stadig forsøgte at begrænse nederlaget, i stedet for at satse. Inden finalen, må vi dog være ærlige at sige, at Rødovre har en fordel i forhold til os, da de har haft en meget tæt serie mod Bulldogs, mens vi stort set ingen modstand har fået i vores semifinale.

Hvor ser du forskellene mellem øst og vest hold:
I vores verden er den helt store forskel på øst og vest, indstillingen hos spillerne. Især træningskulturen står i skærende kontrast. I vest er de bedste spillere villige til at træne og gøre hvad der skal til, mens man i de fleste øst-klubber ikke gider tage med til udekampe, hvis der er mere end 15 km. Vi har dog hørt, at Benløse og Copenhagen er ved at komme efter det, og det er yderst positivt.

Hvordan har Jeres forberedelse været til finalen i løbet af ugen:
Vi har trænet godt, og har brugt meget tid på at få de sidste justeringer på plads. Mens Rødovre og Bulldogs afgjorde den femte kamp, var vi en tur i Sverige, og spille en rigtig god træningskamp, hvor vi virkelig fik kam til vores hår. Vi har dog få småskavanker som bliver behandlet løbende, men ellers glæder vi os alle sammen til det hele starter. Det er det her man har brugt alle de sure træningsaftner på at opnå.

Hvilke tre spillere hos modstanderne vil du gerne knytte en kommentar om:
Vi er nødt til at vælge fire mand. Man klandrer ingen ved at fastslå, at Mike Trolle ene mand har ført Rødovre gennem semifinaleserien mod Bulldogs. Han er fantastisk dygtig målmand, og vi er fulde af respekt over det han har opnået. Han bør simpelthen ikke spille i Danmark – Det er han for god til. Udover Trolle, så udgør Rødovres akse med Oskar, Erichsen og Jacob Andersen hele rygraden hos Rødovre.

Hvilke 3 spillere på dit hold er gået mest frem denne sæson og hvorfor:
Jacob Strøm:
Strøm har gennemgået en voldsom udvikling, på imponerende kort tid. Fra at sidde på bænken i Bulldogs i sidste sæson uden nogen form for spilletid, så blev han kort tid efter sit skifte til os udtaget til landsholdet. Han er en utrolig talentfuld spillende back, med store offensive kvaliteter. Han er samtidig ikke færdig med at udvikle sig, så det ser rigtig godt ud for Strøm i fremtiden.

Mikkel Krogh:
Mikkel har overasket os alle meget! Han var oprindelig tiltænkt en plads yderst i truppen, men han beviste i den grad det modsatte. Han var især i grundspillet en af de allerbedste spillere på holdet. Han kan spille alle pladser, og er en ønskespiller for alle trænere. Han arbejder til det sidste, og man kan altid forvente en mandfolkepræstation fra ham.

Niklas Juul:
Juul har altid været et kæmpe talent. Alligevel synes vi dog, at han i forhold til sin tid hos Bulldogs, har udviklet sig endnu mere i denne sæson hos os. Han fik fra starten mere ansvar end han var vant til, og det har han taget til sig. Han går altid forrest, og er ufatteligt seriøs med sin sport. Han er tæt på at være den mest komplette danske spiller, og har været en af vores allervigtigste spillere i denne sæson.

Skal finalen være som bedst af 1 kamp, eller bedst af 3/5 kampe:
Der er ingen som helst tvivl om, at finalen skal afgøres over 5 kampe. Det er den eneste måde hvorpå man kan få det rigtige billede af den sande vinder. Måden man gør det på nu, er forældet. I forhold til dengang man vedtog stævneformen, er der nu kommet TV til, i form af Kanal Sport. 5 kampe er bedst for alle, især hvad angår økonomi i form af sponsorater og entreindtægter for klubberne. Vi har samtidig brug for tætte kampe for ikke, at blive overhalet af nationer som f.eks. Tyskland, Polen og Letland internationalt. Vi har simpelthen for få tætte kampe, og der er for stor forskel på de bedste og de dårligste hold