Igår var det AaBs dametræner Thomas Bouchara der bidrog med sine tanker om finalen. Nu gælder det Søren Frederiksen fra det andet finalehold, nemlig FC Outlaws. Så tryk blot på læs mere, hvis du vil høre hvad Søren har af svar, på de samme spørgsmål som Thomas Bouchara fik.

Hvorfor er det dit hold der er i finalen?
Vi har været stabile hele sæsonen, desuden har vi en bred trup, med mange gode spillere.

Hvordan har sæsonen været for Jer?
Vi har haft en lang sæson, hvor vi fra start valgte tre steder, hvor vi skulle “peake” (EC-Kval, pokal finale og slutspillet) Ellers ser vi på et hold, hvor vi har haft megen fremgang, dels som hold, men i høj grad også hos spillerne.

Hvordan var Jeres kvartfinale
Vi mødte et godt kæmpende Hvidovere hold, som er i gang med den tur, vi har været igennem hos os selv, de sidste par år. Men et hold, hvor der er rigtig mange gode talenter, men nok mangler flere rutineret spillere, for rigtig at komme med frem. Jeg syntes vi går rimelig nemt til semifinalen.

Hvordan var Jeres semifinale
Ja, første kamp mod Åfs var et overraskende resultat, med et Århus hold, der ikke rigtigt byder sig ind, men anden kamp er en helt anden historie hvor Århus vil vise de kan være med. En kamp vi kan tage meget med til finalen fra.

Hvor ser du forskellene mellem øst og vest hold
Vi har jo kun mødt FFk (pokal) og Hvidovere i år, men de to hold, virker til at ville spille floorball, og de har begge unge spillere, der vil komme til at højne spillet på øst siden de næste par år. Men set på semifinalerne er der jo tre vest hold og kun et øst hold, så måske vest er en smule bedre?

Hvordan har Jeres forberedelse været til finalen i løbet af ugen
Vi har arbejdet en del med de ting vi selv mener vi har været gode til, når vi har mødt AaB, og kan være afgørende i finalen. Og samtidig også de ting vi kan forvente AaB vil gøre.

Hvilke tre spillere hos modstanderne vil du gerne knytte en kommentar om
Det er svært med AaB, men de har jo først og fremmest Sara Lund i målet, som kan stå rigtig godt, og på den måde hjælpe holdet.

Michell Jensen, som har været en at de helt store måltyve hos AaB i år. En spiller som har sit speciale i contra spillet, men også er god mand mod mand.

Stinne Jørgensen Laver et godt stykke arbejde hos AaB og er en god skytte samtidig

Jeg kunne også nævne Jane Stubben, eller Nikoline Pihl.

Hvilke 3 spillere på dit hold er gået mest frem denne sæson og hvorfor
Den første der falder mig ind er Anne Sofie Thårup, der som anføre har påtaget sig et kæmpe ansvar på holdet, og har fået meget spilletid, fordi hun er en spiller der går frem nå det strammer til.

En anden må være Julie Høeg, der har spillet back hele sæsonen, en ny plads for hende, men hun har spillet som om pladsen har været hendes hele livet ;O)

En Anne Schepler er gået meget frem i målet, hun har fået god hjælp fra vores rutineret målmænd, i de kampe hun har stået, er hun gået til opgaven med ydmyghed, og har vist hen er en fremtidens målkvinde.

Skal finalen være som bedst af 1 kamp, eller bedst af 3/5 kampe
Her er der ingen tvivl, de skal spilles bedst af 5! Når der spilles en kamp, kan en dum 5 min udvisning ødelægge det hele! Over 3-5 kampe, vil vi også se hvilke hold der kan omstille sig, samt hvilke hold der er bedst trænet? En bonus vil jo også være at de to finale hold, får mulighed for at tjene lidt penge på entre osv. Nu har Kanalsport jo også vist stor interesse for floorball, så muligheden for de vil vise flere finaler er jo tilstede