Jeg har et ønske om en hjemmeside, en lidt speciel hjemmeside, som når den kommer op, vil betyde ganske meget for dansk idræt.

For på denne hjemmeside, skulle ligge alle de specialforbund som har udarbejdet materiale til undervisningslektioner. Forstået på den måde at alle forbund listes op, så klikker du på et af dem, og vupti kommer muligheden for at vælge hvilket trin du vil se lektionsplaner for.

Skal det være indskoling, mellemtrinet eller udskolingen?

Vælger du igen en af de kategorier, ja så skal der ligge et undervisningsforløb over et par gange, hvor øvelser er beskrevet, og hvor ALLE øvelserne er vist med et videoklip. Således at underviserne enkelt kan se øvelsen vist i sin helhed, samtidig med at der er speak der enkelt fortæller hvad der er vigtigt!

Sikker vinder
Se en sådan hjemmeside, vil snart få mange hits, for rigtige mange undervisere i den folkeskole og andre steder, de vil da naturligt søge ind her og få inspiration til deres undervisning.

Dermed vil idrætten i skolen få bedre kvalitet og den enkelte idræt vil ligeså blive løftet op.

En ren win-win situation.

Selve ideen har jeg allerede giver videre til både Team Danmark og DIF, som i fællesskab burde være dem der drev denne side.

Jeg glæder mig til at se den i aktion.