Det er måske lidt grov overskrift, for jeg skal på ingen måde forklejne de 4 hold der er afsted for at afgøre DM i U17, men der hvor jeg i mit stille sind ærger mig, er at det er de samme 4 hold som var afsted sidste år! Flot af klubberne og cadeau til lederne, men jeg kunne dagodt ønske mig for floorballs skyld, at der var flere klubber, der ville tage udfordringen op, og lave godt ungdomsarbejde, så det en dag er dem der skal til DM.

For kigge jeg lidt historisk på det, så har de 10 foregående final4 i U17 haft deltagelse af følgende hold:
9 Frederikshavn Bulldogs
5 Herning
5 Hvidovre
5 Benløse
4 FC Outlaws
2 Hørsholm
1 Jyderup
1 sunds
1 Herlev
1 Helsingør
1 Copenhagen
1 Rødovre
1 Jægerspris

Måske skal det være sådan, men at 75% af final4 holdene kommer fra 5 klubber de sidste 10 år peger på to ting:
1) Godt gået af de 5 klubber
2) Hvor kommer udfordrene fra, hvorfor er der ikke flere klubber der kan klare det?

Held og lykke til de 4 hold der skal spille, det er et af højdepunkterne i enhver spillers karriere, så nyd det