Danmark skal for første gang til VM for U19 damer. Du kan læse hvem der er udtaget her. Men er det er god ide overhovedet?

Ja det er faktisk en hammergod ide, det vil udvikle pigerne, og den udvikling skal gerne sprede sig videre ud i klubberne, så der stille og roligt kommer et højere niveau.

Men er det ikke penge ud af vinduet? DaFU har ikke råd til at have et U19 landshold for damer. Til det er der et meget enkelt svar, jo det har DaFU, og hvis den enkelte ville sætte sig ned og bruge bare lidt tid på at forstå hvordan DaFU får deres tilskud på, ja så tjener DaFU faktisk penge på at sende pigerne til VM.

Materialet om dette er offentligt, det er blot at besøge www.dif.dk

Så held og lykke me det nye projekt, det skal nok blive godt, og så kan du lege med tanken, om den økonomi der er bundet op på A landshold herrer/damer og U19 landshold, hvad ville der ske hvis du byttede om. Så du investerede langt mere i talentudviklingen, end det egentlige seniorlandshold!

Økonomisk har det ingen betydning om Danmark bliver nummer 4 eller 16 til et VM. Forholdet til Team Danmark, her betyder det absolut ingenting. Floorball er ikke i nærheden af at kunne få støtte fra den side.

Så leg med tanken, vil det udvikle sporten mere, at der bliver taget fra et seniorlandshold, og der bruges penge på talentudvikling.