En god ide og et godt stævne, samtidig er det piv vigtigt, men desværre alt alt for få tiltag af denne type.

Dansk Floorball har støt og stigende fået flere og flere klubber ind, men der er ikke kommet så mange flere hold med i selve turneringen. Det er et kæmpeproblem, hvis floorball skal vokse, eller være en lukket fest.

Prøv at se hvem der har tilmeldt sig Hotboys cup:
Foreløbig deltagerliste:
Herlev Hotboys
Greve FC
Lyngby FF
Rødovre Red Bulls
Ørslev Falcons
Hafnia Underdogs
FF København
Ballerup Semi
Heyn’s Raske Svende
CBS Sport
Stevns FK

Det er alle ‘sekundahold’, som enten spiller de lavere rækker eller slet ikke spiller division. Et tilbud som dette er vigtigt for at de nye klubber og  nye spillere i etablerede klubber, kan komme ud og spille kampe. Dermed har floorball et redskab til at få flere hold ind i den egentlige turnering.

Men prøv og tæl hvor mange stævner der er på en hel sæson, hvor det er med sigte for at få nye hold i gang, det er meget meget få. Dermed er der ikke den store chance for at nye hold tilmelder sig til den egentlige turnering, og dermed kan floorball stagnere.

Derfor er det glædeligt at Herlev tager det ansvar på sig, og lad dette være et lille oprob til flere klubber, om at udbyde en turnering a la Hot boys cup.

For det kom ikke som den store overraskelse, at der hurtigt var udsolgt. Der er et marked til dette, der er mulighed for at tjene lidt penge til egen klub, men endnu vigtigere, din klub kan hjælpe på en enkel måde, til at få en positiv vækst i turneringen.

Selve danmarksturneringen, det er floorballs guldæg, og skal DaFU tjene flere penge, skal de have flere hold i turneringen. Så det er et ret så vigtigt område, der vist ikke helt har fået den opmærksomhed som det burde! I tidernes morgen, dengang FCK direktør var formand i DaFU, startede GP stævnerne op, kan være de skal lanceres igen under mere organiseret form fra central hold, så der kommer flere tilbud. Det er en win win situation for alle.

Cuppen finder du mere info om her http://www.facebook.com/event.php?eid=222183077792992