Vi har alle en ide om hvem der bliver god, og vi kan nok se hvem der er bedst her og nu. Men hvem der i sidste ende bliver de der bliver gode, ja det er uhyggeligt svært at spå om.

Desværre, findes der på tværs af idrætsgrene en resultatfikseret tilgang til talentudvikling, hvor der primært er fokus på dem som er gode her og nu, og hvor andre bliver overset og slet ikke bliver udfordret på lige fod.

Hvilke udøvere har lyst til at blive i et miljø, hvor du ikke får opmærksomhed og muligheder. Klart at de fleste smutter til andre idrætter og en katastrofe for idrætten der taber mange talenter.

EM i fodbold startet om få dage, og en af de engelske aviser satte sig for, for en del år siden at give deres bud på hvordan Englands start XI ville se ud anno 2016.

Så kan man mene hvad man vil om mediers såkaldte ekspertviden, men no doubt, de her spillere, var nok dem de fleste ville have sat i en start XI.

Så se på din egen talentudvikling, giv muligheder til alle og hav et langsigtet mål med din talentudvikling, og ikke et her og nu. Du skal måles på din talentudvikling på hvor mange spillere der er lykkedes på seniorniveau, mere end hvad der vindes i ungdom.