Det er med den dybeste respekt jeg skriver dette indlæg om en foreningsleder, som der nok er mange som der kan nikke genkende til.

Han startede en floorballforening op, da han sad som formand for en stor flerstrenget forening, da han som lærer godt kunne se potentialet.

Jeg har været nede hos ham et par gange i årenes løb, og som han siger. Vi udvikler jo til andre klubber. For der er mange der spiller som ungdom et sted inden de skal videre for at læse, og så meget er der ikke at læse i Skælskør og omegn af videregående uddannelser.

Men den kære floorball tog over, og klubben skilte sig ud af Eggeslevmangle og blev til Skælskør Eagles, og medlemstallet for floorball i den kommune har forlængst rundet de 100, faktisk er det på vej mod de 150, og hvor rigtig mange er børn og unge.

Udover Jørgen Dedenroth har lagt timer i den lokale forening, så har han ligeså dedikeret tiden til udvalgsarbejde i DaFU, både i udvalg og i bestyrelsen.

Her har vi en af dem, der med succes får gang i floorball.

Således også nu, hvor Skælskør med Jørgen Dedenroth har lavet samarbejdeaftaler om at komme ud på skolerne og lave floorball i modulerne.

Jo den gode Dederoth kalder de fænomenet på de kanter.

Godt arbejde

blog dedenroth1blog dedenroth2blog dedenroth3

Advertisement