#Floorball, U19 landshold

Har du ambitioner om at være med U19 landsholdet, så er det værsgo at finde dig en ligaklub, for den seneste trup har ingen spillere der ikke hører hjemme i en ligaklub!

40% af alle ungdomsspillere findes så godt nok i de 10 ligaklubber, og det er her de unge har gode rollemodeller at spejle sig i omkring hvordan der skal spilles.

Udfordringen kan være at få spilletid! Her kan det knibe for mange af spillerne at få den spilletid de har brug for, og alternativet med U19 rækken hvor det kan knibe gevaldigt med at få kampe og at spille 2.div, ja det er ikke det miljø der er bedst for at udvikle sig, omend at her vil mange af U19 spillerne alligevel møde hinanden på de forskellige hold, så måske er det ikke helt skidt.

Men hvorfor ikke låne spillere ud til 1.div hold, med en kombination af træning i egen klub og i låneklub, samt stadig kunne spille U19 hold for moderklubben. Det er ikke tilladt nu, og måske giver det bedre at træne med hos ligaholdet.

Ros til DaFU med talentprojektet at de giver mulighed for at indstille spillere, så alle der har talent, faktisk har en mulighed.

Reklamer

3 thoughts on “#Floorball, U19 landshold

  1. Vil en 1. divisionsklub være interesseret i at låne spillere, som ikke bliver integreret i klubben? Det tvivler jeg stærkt på særlig mange hold har interesse i, man har vel en form for ambitioner som klub. “Leje-aftaler” er da en god nok idé, men spillerne skal vel ind og være en del af klubkulturen i 1. divisionsklubben – ellers devaluere man vel også den indsats de faste spillere på den respektive klub yder. Ofte ser man vel også spillere i en 1. divisionsklub jo noget mere klubmennesker end deres kollegaer i ligaen.

  2. Vi er jo enige om at ligaen burde være tilmelding – hvor holdene skal leve op til nogle forskellige parametre bl.a. ift. ungdom og økonomi, hvis det blev realiseret, vil en anden logisk udvikling være at tillade udviklingshold i 1. division, også kunne en tanke være, at et farmerhold maximalt må have 2 spillere over 20 år for at sikre konkurrenceevnen hos de andre 1. divisionshold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s