Har du ambitioner om at være med U19 landsholdet, så er det værsgo at finde dig en ligaklub, for den seneste trup har ingen spillere der ikke hører hjemme i en ligaklub!

40% af alle ungdomsspillere findes så godt nok i de 10 ligaklubber, og det er her de unge har gode rollemodeller at spejle sig i omkring hvordan der skal spilles.

Udfordringen kan være at få spilletid! Her kan det knibe for mange af spillerne at få den spilletid de har brug for, og alternativet med U19 rækken hvor det kan knibe gevaldigt med at få kampe og at spille 2.div, ja det er ikke det miljø der er bedst for at udvikle sig, omend at her vil mange af U19 spillerne alligevel møde hinanden på de forskellige hold, så måske er det ikke helt skidt.

Men hvorfor ikke låne spillere ud til 1.div hold, med en kombination af træning i egen klub og i låneklub, samt stadig kunne spille U19 hold for moderklubben. Det er ikke tilladt nu, og måske giver det bedre at træne med hos ligaholdet.

Ros til DaFU med talentprojektet at de giver mulighed for at indstille spillere, så alle der har talent, faktisk har en mulighed.