Det blev ikke den mest velspillende kamp, men der var også meget på spil for Rødovre og Benløse. Til gengæld var der spænding på så det battede, og en intens ramme i Ringsted med 8-900 tilskuere, samt liveweb, gjorde at mange fulgte med.

Rødovre, satte dermed sin 4.pokal i skabet i streg, godt gået, og er dermed den mest vindende klub herhjemme, med 6 danske mesterskaber. Du kan se oversigten her.

Ligeså kan du oversigt over dette års slutspil, samt tidligere slutspil her.

Det blev en værdig finaleserie, Benløse viste coolness og kynisme i de to første finaler som de vandt, mod et Rødovrehold, der ikke var oppe i gear. Dette ikke mindst takket være effektiv spil fra Benløse.

Den store finaledag, var så den 3.kamp, hvor Benløse førte 3-1 midtvejs i kampen, og Rødovre arbejdede som tossede for at komme tilbage i kampen.
Til denne kamp, lavede Rødovre en taktisk ændring, der skulle få stor betydning, man skilte backparret Erichsen og Eklund ad!

Rødovre vandt den 3.finale med 6-5, og vandt relativt enkelt 5-2 efter at have ført hele vejen i den kamp.

Dermed var stillingen 2-2 inden den sidste intense kamp.

Hvem andre end årets spiller Jacob Andersen fra Rødovre fik hul på bylden med 1-0 målet, efter 46 min i kampen. Det var ikke de store åbne chancers kamp, da det gjaldt.

Benløse fandt tilbage til deres koncept og kørte bolden godt rundt, omvendt stod Rødovre meget skarpt og byttede rundt i kæderne så der var friske folk over hele linjen.
Dermed blev det meget taktisk.

Føringsmålet til Rødovre tvang hjemmeholdet frem på banen, men det kneb, Benløse laver i 6½ periode til slut blot 4 mål! Var det nerver der ramte holdet, der var i deres første finale! Men de har rykket voldsomt denne sæson, og har sat standarden højt. Skal andre følge med, skal de oppe sig i næste sæson!

Finaleserien var en værdig serie, fra Rødovre på kanten af knock out som en groggy bokser, til at få kæmpet sig tilbage! 33 mål blev der scoret i de 5 kampe, med 17-16 i Rødovres favør.

De 3 første kampe var af høj klasse, hvor der blev gået til stålet og spillet rigtig god floorball, og det er den slags kampe der udvikler og giver rutine!

Tillykke til Esben Staun med guldet som Rødovre træner, tillykke til Thomas Brodersen som Benløsetræner, for at at have udviklet dettte hold, primært baseret på egne spillere!

floorball4
Martin Erichsen, Rødovre