#Floorball, bronzekampen herrer Copenhagen-Vendsyssel

Det blev en tæt match til slut, men også en kamp hvor der blev set lidt stort på markeringer, så det gav en åben skudveksling, mellem to hold der ville frem.

Vendsyssel var dog forsinket på vejen, og kom sent til hallen, om det var busben der gjorde de kom bagud 0-4 er ikke til at vide, cheftræner Allan Jensen mente ikke det var tilfældet.

Det blev en kamp hvor nordjyderne kom tilbage og tvang kampen ud i forlænget spilletid, inden Copenhagen snuppede bronze i sudden victory.

Godt gået af klubben der blev startet for blot 7-8 år siden

Reklamer

3 thoughts on “#Floorball, bronzekampen herrer Copenhagen-Vendsyssel

 1. Så er det heller ikke flottere af Copenhagen.. Spillere som Bjørn, Alex Jensen, Lindblad, nisbeth, show, scheipel, parbo med flere er ikke spillere af egen avl.. Ærlig talt er jeg skuffet over deres præstationer i år! Med de indkøb der er gjort i Valby ville jeg som sportslig ansvarlig være skuffet

  • Tak for kommentar.

   Du har ganske ret i at ovennævnte spillere ikke er fra Copenhagen, men omvendt har de nok valgt klubben, da de har gode rammer.

   Jeg kan kun komme i hun en klub, hvor alle spillerne var lokale på nær en, nemlig 2007 da Bulldogs vandt DM. Her var kun Anders Kjær ikke fra Frederikshavn.

   De klubber der på den lange bane vil have succes, det er dem der bliver gode til at udvikle spillere selv og have et godt miljø.

   BH
   Steen

   • Copenhagen har vel 8-10 spillere af egen avl på ligaholdet, hvor mange har Vendsyssel og Rødovre, team Århus eller Vanløse.

    Er ret sikker på de ik har flere end Copenhagen af egen avl – tvært imod – så misundelse og jantelov er som vanligt på spil her.

    DM bronze med 19 årig keeper på kassen hele kampen for Copenhagen, samt 6-7 u19 spillere ligeledes med hele vejen til midt 3. Periode af kampen er imponerende.

    Drop janteloven og misundelsen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s