Han har landskampe og DM på sit CV, altså fra ishockeyverden. I floorball har han lavet ret så meget, kørt landsstævnet, landstræner for U19 drengene, træner for Frederikshavn Bulldogs herrer og for tiden damerne. Siddet med i DaFU bestyrelse, og kæmpet meget for just ungdommen.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Det gjorde jeg nok først og fremmest igennem vores lokalradio, de omtalte den lokale klub næsten hver gang de havde været i kamp i weekenderne. Det var i starten af halvfemserne. På det tidspunkt vidste jeg faktisk ikke helt nøjagtigt hvad det gik ud på, var sikker på at det var lidt at sammenligne med skole hockey.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Det gjorde den i Frederikshavn Bulldogs en torsdag aften tilbage i 2002. Min gode kammerat Ole ringede til mig og sagde han var startet op på deres oldboys hold og det var lige en sport for mig mente han. Men det mente jeg absolut ikke at det kunne være, min mening omkring sporten var at det var en flok tøsedrenge der løb rundt og troede at de var ishockeyspillere uden skøjter. Men han insisterer på at jeg skulle med op og prøve det, og aftalen blev at han hentede mig denne torsdag aften til en træning. Ved såmænd ikke om at det var sporten eller det fællesskab der herskede i klubben og holdet dengang der først fangede min interesse. Men jeg kom til min første træning og synes faktisk det var temmelig sjovt og mod min forventning gik det rimelig stærkt. Træningen sluttede og der var den obligatorisk hygge i omklædningsrummet efter træningen som nu engang måske følger med et oldboys hold. Dagen efter blev jeg ringet op af et bestyrelsesmedlem i klubben, han ville lige høre om jeg kunne tænke mig at hjælpe til på klubbens førstehold. Efter en kort overvejelse og snak med konen i huset, tog jeg imod det tilbud. (Skulle jeg aldrig have gjort )

3) Har du en speciel kamp du husker?
Jeg synes ikke jeg kan huske en kamp der er mere specielle end andre, en træner har til opgave at gøre alle sine kampe seværdige og specielle. Jeg har haft rigtig mange kampe både gode og dårlige og har nydt hver eneste af dem. Hvis jeg absolut skal fremhæve en kamp, vil det nok være den ungdoms kamp der blev spillet under vores landsstævne om det danske mesterskab i U19. Det var en fornøjelse at se så mange unge mennesker samle på et sted, mener faktisk det er tilskuer rekord for et ungdomshold. Omkring 1400 tilskuere så denne kamp.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Helt klart det første landsstævne vi afholdte her i Frederikshavn, det var en kæmpe oplevelse både for os som arrangører og deltager. Men efterhånden har jeg en del oplevelser i min floorball tid. Har haft fornøjelsen af at være med i styregruppen omkring landsstævnet ikke mindre en 7 – 8 gange, har deltaget i fire verdensmesterskaber for U19. Har værst med til at arrangere tre Europa Cup kvalifikation, har medvirket i et Europa Cup’en og med i styregruppen omkring nok den største satsning dansk floorball union nogensinde har påtaget sig, vores kvinde verdensmesterskab i 2007 i Frederikshavn.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Kim Haagensen, er absolut nok den bedste mandlige floorball spiller vi har set i Danmark. Kim er født med en teknik og overblik som sjældent er set. Niklas Juul, er nutidens og fremtidens spiller. Tror Niklas bliver en af de første danske spillere som virkelig kan slå igennem i det store udland. Jeg håber han tager chancen allerede efter denne sæson og forfølgere sine drømme, jeg ønsker ham al den held og Lykke som han har fortjent. Cecilia Di Nardo, har ikke så meget andet at sige om Dino, end hun er og bliver den største dame vi har haft i dansk floorball union. Hun er en stjerne ud over det normale.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Bjørn Grønbech, han var en stjerne af en formand igennem en rigtig mange år her i Bulldogs. Bjørn var nok den mest betydningsfulde person for mit eget vedkommende. Bjørn fik sat rigtig mange ting i værk og var altid klar til at tage arbejds handskerne på. Han gik desværre alt for tidligt bort, men nej hvor er han savnet her i byen. Helge Overgaard, er nok den største arbejdskraft jeg har haft fornøjelsen af at være sammen med. Men desværre mener jeg at Helge i en lang årgang ar blevet forbi set , og ikke fået den ros som han virkelig fortjener. Godt arbejde Helge.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Det var en af mine første træninger som træner, jeg havde planlagt vi skulle øve forsvarsspil. Da jeg præsenteret det for mine spillere, trådte Morten Bie frem og sagde, det var ikke nødvendigt, vi spiller da bare bolden op til Kim  (Haagensen)og så scorer han da bare et mål mere end de andre. Sådan Morten

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Den største udfordring er i mine øjne økonomien og alt for lidt frivillige hænder, forældre og pårørende til klubbens medlemmer er nød til at forstå betydningen af nødvendigheden i at de hjælper. Langt de fleste klubber bliver drevet udelukket af frivillig arbejdskraft og det er ikke nok med en bestyrelse.

9) på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Et realistisk mål er nok omkring 12.000, tror ikke dansk floorball union skal satse så meget på at få lavet ret mange flere klubber, man i steder bruge deres kræfter på at udvikle dem allerede har.

10) Hvad er/var din rolle i floorball
Har haft mange kasketter på igennem årene, på nuværende tidspunkt fungerer jeg som dame træner og formand her i Frederikshavn Blackhawks. Om det er en succes for ved at se den 12. april. Som sagt har jeg har mange kasketter på i tiden der er gået. Jeg har været breddeudvalg formand i unionen i en årrække og har haft stor fornøjelse at fungere som U19 landstræner, har været ansat som sportschef har siddet i bestyrelsen i Bulldogs og nu Blackhawks.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten
Om fremtiden bliver rosen rød eller kulsort er helt op til klubberne og unionen. Men hvis vi skal have en lys fremtid er vi nød at få fingeren ud og få vores sport langt mere frem i medierne og skaffe de sponsorer og dermed et bedre økonomisk grundlag både for klubberne og vores tre landshold.

12) ordet er frit
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for mit vedkommende, jeg har haft en fantastisk rejse igennem de sidste 12 år med rigtig mange fede oplevelser. Men desværre er jeg kommet til den konstellation at jeg ikke kan finde lysten mere. Så mit sidste arrangement omkring floorball bliver den 12. april forhåbentligt med mit eget hold i finalen. Jeg har lært rigtig mange pragtfulde mennesker at kende og har tilbragt mange timer sammen med disse. Så tak for en fed rejse og held og Lykke til jer alle.