#Floorball, trænerkommentar Rødovre-Team Århus 9-3

I skyggen af at TÅF trækker sig, så var de på besøg hos de forsvarende mestre.

Esben Staun:
En utrolig vigtig kamp for os da 1 point ville betyde 1 pladsen i grundspillet og første vælger hele vejen igennem slutspillet. 1 periode stod vi godt defensivt og tillod ikke mange chancer til Aarhus perioden ender dig 1-1 2 periode våger vi os længere frem på banen og skaber et hav af chancer men mangler at udnytte vores chancer men fører dog 4-1 før 3 periode. 3 perioder score vi et par hurtige mål og kampen er hurtigt afgjort og vi vinder tilslut 9-3 En godkendt kamp fra vores side vi mangler dog at blive mere skarpe på vores 100 % chancer idag, så havde vi nemt lavet en del flere mål. Så de næste 14 før playoff skal der trænes afslutninger

Christoffer Pahle:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s