AaB snuppede en hjemmesejr over Sunds, og dermed byttede de to hold plads i ligaen.

Anders Bech, AaB:
Vi vinder Fredag aften 6-4 over Sunds. Det var en arbejdssejr og set over hele kampen ikke en køn affære. Jeg mener faktisk at vi – specielt set i lyset af første og anden periode – spiller sæsonens dårligste kamp. Indstillingen fra spillerne og forberedelsen til kampen var igen i top, men ikke mange spillere fik ramt det niveau vi ved de kan. Vi er Meget tilfredse med resultatet, men selve spillet skal helt sikkert forbedres. Når det så er sagt så er det også Sunds fortjeneste at vi ikke rammer vanligt niveau. Sunds spiller en fin kamp med gode taktiske ideer og får skabt en god portion chancer – Nogle store – men flest små chancer, som ikke blev omsat. Deres Powerplay sad fint og det gav pote for dem 2 gange. Sunds er et spændende hold syntes jeg. De kan spille fysisk, kan spille teknisk og har en masse spillere med forskellige spidskompetencer. Et godt mix af Rutine og nogle unge spillere med stort potentiale – Ikke så sært at de driller selv de stærkeste hold. Og Dagens floskel: Det viser kvalitet at vinde på selv en dårlig dag.

Thomas Jørgensen, Sunds: