Landstræner Kasper Sindt har udtaget en trup på 21 markspillere og 3 keepere til den næste samling.

Til VM, skal der 20 mand afsted, så 4 mand skal sorteres fra, så nu gælder det om at komme uden skader i den næste periode, og se hvem der så ender med at komme med. Spændende hvem der fra den nuværende trup der ikke kommer med, og om der kommer nogen udefra som dark horses til truppen.

Da den sidste trup blev udtaget var der en spiller fra ligaen der kontaktede mig og sagde:
Hvor er Kim Høst, Alex jensen, jesper Schow, Lasse Rolighed, Morten Mølby,  Nikolaj Parbo, Jan Berggren og  Bo Kanstrup

Nuvel, med en landstræner ved man aldrig, og mange af navnene var så at finde i den næste trup, så hvem ved om der blandt disse navne, var nogen som var sikker i Kasper Sindts trup.

Spørger jeg lidt rundt, så er det primært disse fire spillere Mike Trolle, Dannie Pedersen, Morten Mølby og Tim Jannerup, som der ses som nogen der kunne gå ind i truppen og komme fra baghjul. Skader kan komme, og det som er vigtig for alle spillerne, er at komme i god form, frem mod den vigtige VM kval, som er SÅ AFGØRENDE for Danmark

Nu ved jeg ikke, om de tre spillere faktisk selv har sagt nej til landsholdet, det kan tænkes…

Men for Kasper Sindt, handler VM kval om en ting, RESULTATET, så god arbejdslyst til alle spiller og landstræneren, må de bedste komme med, og de som ikke kommer med, de ved de har været med til at presse dem der skal ud og gøre Danmark ære